social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ισόπαλος ο Αστέρας Βάρης με Τριγλία Ραφήνας (1-1)

Ισόπαλος ο Αστέρας Βάρης με Τριγλία Ραφήνας (1-1)

Τη δυνατότητα να ξεφύγουν για λίγο από τον επίπονο... κόσμο των προπονήσεων και να αγωνιστούν σε ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι είχαν σήμερα (20/8) το απόγευμα ο Αστέρας Βάρης και η Τριγλία Ραφήνας.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1 σε ένα ματς που έγινε στο δημοτικό στάδιο «Κ. Μπαγλατζής» και σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Κωνσταντίνου Πράπα.

Εμφανή ήταν τα σημάδια της κόπωσης από τις προπονήσεις στους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Βάρης, όπου χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 24 ποδοσφαιριστές. Από την άλλη, η Τριγλία στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας και με τις προσθήκες που έχουν γίνει ήδη ότι μπορεί τη νέα σεζόν να πετύχει κάτι καλύτερο σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Μετά από μία ώρα αγώνα οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν όταν ο Μπελαβράκης νικήθηκε από τον Αγγελόπουλο σε εκτέλεση πέναλτι. Στο 75' ο Κουσούλης αξιοποίησε γύρισμα του Ψαρρή και άνοιξε το σκορ με πλασέ (0-1), όμως στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Νικολακόπουλος με προβολή ισοφάρισε για τους κυανόλευκους, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): (α' ημίχρονο) Μάνος, Σακελλαρίου, Μανωλιάς, Μπάρα, Ανδριόπουλος, Μάγγος, Χριστίνης, Μπάκας, Καλέλα, Ντούλιας, Γκέργκι

(β' ημίχρονο) Λεκάσι, Δημητρόπουλος, Μπέλι, Μεϊμάρογλου, Νικολακόπουλος, Πίκουλης, Ράπτης, Βασιλειάδης, Μαγγανάς, Μπελαβράκης, Ζαπατίνας.

Έπαιξαν, επίσης, οι Φρούσης και Φιλιππούσης.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Καρατζάς): Μπακόλας, Δελαπόρτας, Λυκουρόπουλος, Κουμουτσέας, Ντέντια, Μπανιάς, Ψαρρής, Σένε, Ζαφειρόπουλος, Γκίκας, Κουσούλης.

Αγωνίστηκαν επίσης και οι Μπακόπουλος, Αγγελόπουλος, Σταυρίδης, Πράπας, Δαμκαλής.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35