social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ρέτζο στην άμυνα ο Απόλλων Σμύρνης

Ρέτζο στην άμυνα ο Απόλλων Σμύρνης

Προσθήκη στο κέντρο της άμυνας πραγματοποίησε ο Απόλλων Σμύρνης, στις τάξεις του οποίου έχει ξεκινήσει η στελέχωση του ρόστερ για το νέο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Στη διάθεση του Ρόναλντ Γκόμεζ έχει τεθεί και ο Αλέξανδρος Ρέτζος, με σημαντική διαδρομή στις εθνικές κατηγορίες. O 27χρονος άσος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην Κ20 του Πανιωνίου, σε Αστέρα Βλαχιώτη, Προοδευτική, Εθνικό Πειραιώς, Κηφισιά, Αιγάλεω, Διαγόρα Αγ. Παρασκευής, Τηλυκράτη και Αστέρα Βλαχιώτη, ενώ πέρσι έπαιξε στον ΑΟ Χαλκίδας. Η ανακοίνωση της «ελαφράς ταξιαρχίας» αναφέρει:

«Ο Αλέξανδρος Ρέτζος, ένας πανύψηλος αμυντικός (197 εκατοστά…), προπονείται εδώ και μέρες και αποκτήθηκε σήμερα από τον Απόλλωνα.

Αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, θέση κλειδί για κάθε ομάδα και στα 26 του, διαθέτει και την ανάλογη εμπειρία με την οποία αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα μας.

Ο Αλέξανδρος, αγωνίστηκε πέρυσι με την ομάδα του Α.Ο Χαλκίδας, ενώ έχει φορέσει και τις φανέλες, του Τηλυκράτη, της Προοδευτικής και του Αστέρα Βλαχιώτη.

Η ομάδα μας καλωσορίζει τον Αλέξανδρο στις τάξεις της και του εύχεται καλή επιτυχία».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35