social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αιολικός: Τι συμβαίνει με τον Γκιοατά;

Αιολικός: Τι συμβαίνει με τον Γκιοατά;

Όταν στις 25 Οκτωβρίου ο Αιολικός ανακοίνωνε την απόκτηση του Ζερόμ Γκιοατά, αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευδαν να παρατηρήσουν πως με τη συγκεκριμένη κίνηση, οι κυανόλευκοι έστελναν μήνυμα πρωταθλητισμού στους αντιπάλους τους στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Η παρουσία του, μάλιστα ως εκ των κορυφαίων, στην περσινή πορεία τίτλου (κι έπειτα ανόδου) του ΠΑΟ Ρουφ μέσα από τον 7ο όμιλο και τα μπαράζ των πρωταθλητών, πρόσφερε το πιο αδιάσειστο επιχείρημα. Σήμερα, ενώ έχουν περάσει ήδη οι πρώτες πέντε αγωνιστικές στον 4ο όμιλο, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό, γεγονός που αναπόφευκτα δημιουργεί ερωτηματικά. Μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο ποδοσφαιριστής προπονείται κανονικά και δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού! Παρ' όλα αυτά, δεν υπολογίζεται ούτε για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανηλειακό στο δημοτικό στάδιο Πύργου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, με τα ερωτηματικά να πληθαίνουν, να παίρνουν ακόμη πιο έντονο χαρακτήρα και να συνοψίζονται στην εξής ερώτηση: για ποιον λόγο ένας εκ των πρωταγωνιστών της περσινής σεζόν βρίσκεται αυτή τη στιγμή παροπλισμένος και μακριά από την αγωνιστική δράση;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerlive, φέρεται να έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα με την έκδοση του δελτίου του, με τις ίδιες πηγές να συμπληρώνουν πως στην υπόθεση ενδεχομένως να εμπλέκεται και άλλη ομάδα, πιθανόν του ίδιου ομίλου, γεγονός που εφόσον αποδειχθεί πως ισχύει, θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Για την ώρα, πάντως, από τον σύλλογο της Μυτιλήνης ούτε επιβεβαιώνουν, ούτε όμως διαψεύδουν πως η κατάσταση αδράνειας στην οποία βρίσκεται ο Γκιοατά οφείλεται σε... γραφειοκρατικά ζητήματα.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35