social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με μείον βαθμούς στο τοπικό πρωτάθλημα ο Βύζας Μεγάρων

Με μείον βαθμούς στο τοπικό πρωτάθλημα ο Βύζας Μεγάρων

 

Όχι και με τον καλύτερο τρόπο φαίνεται πως ολοκληρώνεται η φετινή σεζόν για τον Βύζαντα Μεγάρων. Το ιστορικό σωματείο, που υποβιβάστηκε ξανά στα τοπικά πρωταθλήματα, δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στη Ρόδο για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΡ Αφάντου, λόγω αδυναμίας και ως εκ τούτου θα του αφαιρεθούν στη φετινή βαθμολογία πέντε βαθμοί, ενώ είναι βέβαιο ότι στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΔΑ για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 θα ξεκινήσει με μείον πέντε βαθμούς. 

Μάλιστα ο Βύζας κινδυνεύει να έχει και εκ νέου απώλειες, καθώς εκκρεμεί και η εκδίκαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για την μη εμφάνιση της ομάδας για συνέχιση του αγώνα την 32η αγωνιστική στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟ Βάρδας. 

Αν η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπήρχε λόγος ο Βύζας να προβεί σε αυτή τη κίνηση, τότε οι Μεγαρίτες κινδυνεύουν και με επίσης μείον πέντε βαθμούς του χρόνου, σύνολο δηλαδή μείον δέκα. 

Πάντως, υπάρχει πρόσφατο δεδικασμένο φέτος, καθώς στον αγώνα του Αλμυρού με τον Άρη Πετρούπολης, οι φιλοξενούμενοι δικαιώθηκαν μετά από έφεση που έκαναν και πήραν πίσω τους μείον βαθμούς που αρχικά η Πειθαρχική Επιτροπή είχε επιβάλει. 


Σχετικά άρθρα

Ανακοίνωσε και Γιάννη Πίνη ο Βύζας Μεγάρων

«Διπλό» στην Ερμιονίδα ο Πανελευσινιακός(0-1)

Στη Μάνδρα η ολλανδική PSV Eindhoven

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35