social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΟ Λουτράκι: Δυναμικό κάλεσμα ενόψει Θήβας - «Ενωθείτε μαζί μας να γράψουμε ιστορία»

ΑΟ Λουτράκι: Δυναμικό κάλεσμα ενόψει Θήβας - «Ενωθείτε μαζί μας να γράψουμε ιστορία»

Ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα προς την επάνοδό του στη Γ' Εθνική θα επιχειρήσει το απόγευμα της Κυριακής (12/5) ο ΑΟ Λουτράκι και προς την επίτευξη του στόχου ζητούμενο είναι να έχει στο πλευρό του τον κόσμο του!

Οι «οράνιε» απηύθυναν κάλεσμα προς τους φιλάθλους τους προκειμένου να γεμίσουν το δημοτικό γήπεδο Λουτρακίου «Χρήστος Θώδης» και να ενισχύσουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Παντελή Κολλιάκου. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ώρα έφτασε να γραφτεί μια νέα σελίδα στην ιστορία της ομάδας μας! Ο 'Αθλητικός Όμιλος Λουτράκι' (ΑΟΛ), έπειτα από την κατάκτηση τoυ τοπικού Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας, βρίσκεται αντιμέτωπη με τους κρίσιμους αγώνες μπαράζ ανόδου για τη Γ' Εθνική κατηγορία! Η προσπάθεια και η αφοσίωση των παικτών, του προπονητικού επιτελείου και όλων όσων στηρίζουν τον Όμιλό μας, υπήρξε αδιάκοπη και αδιαμφισβήτητη. Τα μάτια είναι στραμμένα στον στόχο, στο να διαγωνιζόμαστε σε επίπεδο Εθνικής Κατηγορίας και είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε με κάθε δυνατό τρόπο. Η υποστήριξη της τοπικής κοινότητας είναι ανεκτίμητη για την ομάδα μας. Με τον παλμό και την ενθάρρυνσή σας, θα αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση. Καλούμε λοιπόν όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου, τους συμπολίτες μας και κάθε υποστηρικτή μας από όλη την Κορινθία να είναι εκεί, στο Δημοτικό Γήπεδο Λουτρακίου 'Χρήστος Θώδης', στο πλευρό της ομάδας, να την ενθαρρύνουν & να την υποστηρίξουν με κάθε δυνατό τρόπο. Ενωθείτε μαζί μας και ας γράψουμε μαζί την ιστορία της ανόδου!»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35