social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δικαίωση για Εθνικό, συνεχίζει στο Κύπελλο Ελλάδος!

Δικαίωση για Εθνικό, συνεχίζει στο Κύπελλο Ελλάδος!

Συνέχεια θα έχει η περιπέτεια του Εθνικού στο φετινό Κύπελλο Ελλάδος, όπως προκύπτει από την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ σχετικά με τη διακοπή του αγώνα με τον Πανθρακικό στις 13 Σεπτεμβρίου.

Ακριβώς έναν μήνα μετά τα αρμόδια δικαστικά όργανα έκριναν πως την υπαιτιότητα για τη διακοπή έφερε η ομάδα της Κομοτηνής, κάτι που σημαίνει ότι οι Πειραιώτες παίρνουν τη νίκη με σκορ 3-0 και προκρίνονται στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Γιούχτα. Αναλυτικά η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής αναφέρει μεταξύ άλλων ότι αποφαίνεται πως «ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων 'ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ' και 'ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ', που είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί στις 14.9.2023 στο δημοτικό στάδιο Κομοτηνής, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, διεκόπη πριν την κανονική λήξη του από υπαιτιότητα του σωματείου 'ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ'.

Θεωρεί ότι το πρώτο εγκαλούμενο σωματείο 'ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ' ηττήθηκε με τέρματα 0-3 από το δεύτερο εγκαλούμενο σωματείο 'ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ'».

 


Σχετικά άρθρα

Εθνικός Πειραιά: Επένδυση με Τσιάβο

Πανθρακικός-Εθνικός: Βίντεο από τη σοκαριστική επίθεση στον Γεωργούση!

Δύσκολη πρόκριση στον Κορυδαλλό ο Εθνικός Πειραιά, 4-2 τη γενναία Αστυπάλαια

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35