social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δύσκολη πρόκριση στον Κορυδαλλό ο Εθνικός Πειραιά, 4-2 τη γενναία Αστυπάλαια

Δύσκολη πρόκριση στον Κορυδαλλό ο Εθνικός Πειραιά, 4-2 τη γενναία Αστυπάλαια

Χρησιμοποιώντας πολλά νέα πρόσωπα στην αρχική του σύνθεση, ο Εθνικός Πειραιά τα βρήκε σκούρα στον Κορυδαλλό, ωστόσο κατάφερε να πάρει την πρόκριση επικρατώντας με 4-2 της εντυπωσιακής Αστυπάλαιας Κορυδαλλού, η οποία είχε προηγηθεί με 2-1 και πλήρωσε το γεγονός ότι έμεινε με δέκα παίκτες... 

Οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Γεωργούση στο 27, για να κάνει την έκπληξη στην επανάληψη η ομάδα του Γιώργου Πράπα και να ανατρέψει το σκορ με δύο γκολ του νεοεισελθέντα Σαμσόν(51', 77'). Αμέσως μετά την επίτευξη του 2-1, οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα, καθώς αποβλήθηκε ο Κοτσοβός με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία, απόφαση για την οποία διαμαρτύρονται έντονα στο διαιτητή Δαμιανάκη. 

Από κει και πέρα ο  Εθνικός βρήκε χώρους και έφτασε στο τελικό 4-2  με λύσεις από τον πάγκο, χάρη σε  δύο τέρματα  του Βαλαβανόπουλου(81', 90') και ένα του Ζωγραφάκη(83'). 

Σοβαρά παράπονα από τη διατησία του Δαμιανάκη έχει η Αστυπάλαια.  

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ: Καραθανάσης, Χαραλαμπόπουλος, Παυλάκης, Βουρλής, Μακρής, Κυρπιώτης(46' Σαμσόν), Μάντζαρης(92' Κόρμπος), Δάππας(92' Ευστρατιάδης), Κώστας(92' Μαλλούχος), Κοτσοβός, Δεμενεόπουλος(84' Τζαφεράι). 
ΕΘΝΙΚΟΣ: Παπαγγελής Γ., Παπαγγελής Ε., Κρητικός(82' Ζωγραφάκης), Πούλος(70' Κυριαζής), Κατσογιάννης, Λαμάι, Ζαμάνης(60' Βαλαβανόπουλος), Τσιάβος, Σέχου, Γεωργούσης(60' Πλουμάτος), Σεκούμπα(70' Θεοδώρου). 


Σχετικά άρθρα

Συνεχίζεται η δουλειά στον Εθνικό

Η Ακαδημία του Κερατσινίου ευχαριστεί την Σταυρούλα Αντωνάκου

Νέος προπονητής στον Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου ο Μάκης Ιωακειμίδης

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35