social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το «μπαμ» στο Κύπελλο η Χαλκηδόνα, απέκλεισε στα πέναλτι 5-4 τον Περαμαϊκό

Το «μπαμ» στο Κύπελλο η Χαλκηδόνα, απέκλεισε στα πέναλτι 5-4 τον Περαμαϊκό

  Φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα είναι η φετινή Χαλκηδόνα. Η ομάδα του Γιάννη Κούση έκανε την «έκπληξη» της ημέρας στο Κύπελλο, καθώς κατάφερε να αποκλείσει στα πέναλτι με 5-4 τον Περαμαϊκό(1-1 κ.δ. και παρ.) και να προκριθεί στα προημιτελικά του θεσμού ξανά μετά από το 2019, όπου και τότε είχε αποκλείσει τον Ατρόμητο Πειραιά, που επίσης έπαιζε στη Γ' Εθνική. 

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον «δαιμόνιο» Αυγέρη στο 28', για να στείλει το ματς στην παράταση ο Περαμαϊκός ισοφαρίζοντας με τον Καραγιαννίδη στο 81'. 

Στην ημίωρη παράταση δεν άλλαξε κάτι με το ματς να οδηγείται στα πέναλτι, όπου εκεί η Χαλκηδόνα ήταν αλάνθαστη, καθώς είχε πέντε στα πέντε με τους  Μπουζάλη, Αυγέρη, Μανδαμαδιώτη, Γκέκα και Μάνθο να ευστοχούν. Ήρωας για τους νικητές ο γκολκίπερ Πνευματικός Κ., που απέκρουσε την εκτέλεση του Λάππα, προκαλώντας τα έξαλλα πανηγύρια των συμπαικτών του και των φίλων της ομάδας που παρευρέθηκε στο «Π. Νικολαΐδης». Ευστόχησαν για τον Περαμαϊκό οι Ποσίνκοβιτς, Γκίνο, Μαχμουτάι και Κοντογιαννάτος. 

 

Διαιτήτευσε ο Μπαλαχούτης. 

ΑΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝ: Πνευματικός Κ., Μάνθος, Πνευματικός Ε., Φέκος, Μπουζάλι, Κατσανής (94’ Ζαρκαδούλας), Σουλιώτης (59’ Βοργιάς, 91' Κούρτης), Καρυτινός (72’ Μανδαμαδιώτης), Τσαλίκης (80’ Γκέκας), Αυγέρης, Οικονομάκης (59’ Κουρτέσης).

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Θεολόγης, Μαρίνης, Κοντογιαννάτος, Ενιφούλ (46’ Μεσσήνης), Βέση, Γκίνο, Καραγιαννίδης (91’ Τζιάτζος), Τσίνα (46’ Λάππας), Μπατζέλης (46’ Ναχμουτάι), Κοντάκος (76’ Αράπι), Ποσίνκοβιτς. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35