social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Όρθια» η Μάχη Μαραθώνα, 2-1 τον ΑΟ Σταμάτας

«Όρθια» η Μάχη Μαραθώνα, 2-1 τον ΑΟ Σταμάτας

Νίκη ελπίδας πανηγύρισε η Μάχη Μαραθώνα το απόγευμα της Κυριακής (19/12), καθώς επικράτησε με 2-1 του ΑΟ Σταμάτας με πρόσωπο του αγώνα τον Γκατεντασβίλι και μείωσε στους εννέα βαθμούς την απόστασή της από την 5η θέση, στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ιδανικά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 18ο λεπτό, όταν ο Ραυτακόπουλος επιχείρησε τη σέντρα, στην πορεία της μπάλας πετάχθηκε ο Σιατραβάνης, εκείνη βρήκε και στα πόδια του γκολκίπερ Ντόστη, για να καταλήξει στα δίχτυα για το 0-1. Άμεση ήταν η απάντηση των γηπεδούχων, αφού στο 27ο λεπτό ο Καζάκου με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα έμεναν στο ισόπαλο αποτέλεσμα, όμως η κίνηση της τεχνικής ηγεσίας της Μάχης να ρίξει στον αγωνιστικό χώρο τον Γκατεντασβίλι στο 87ο λεπτό αποδείχθηκε καθοριστική, αφού δύο λεπτά μετά (89') πέτυχε με πλασέ το 2-1!

Διαιτητές: Κορωνιάς, Ξουρίδας-Παπαδιώτης
ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (Θέμης Τασσόπουλος): Ντόστης, Γεραμάνης, Τριανταφύλλου, Δ. Τσιούμας, Σπανός, Ρήγας (87' Γκατεντασβίλι), Δόριζας (70' Μουρελάτος), Παππάς, Μέξης (18' Αμπντουραχμάνι), Καζάκου, Β. Τσιούμας (18' Παπαδογιωργάκης)
ΑΟ ΣΤΑΜΑΤΑΣ (Γιάννης Σκαρπέλης): Μανουσάκης, Ταμπάκου, Πατρινός, Χρυσανθόπουλος, Τσουρούλας, Δεσύλλας, Ραυτακόπουλος (70' Τορλαχίδης), Σιατραβάνης, Οσμενάι, Παπιδάκης, Μαντζιώρος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35