social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λύτρωση με Λαζαρίδη για ΑΟ Γ. Παθιακάκη (2-1 τον Αχιλλέα Κ. Αχαρνών)

Λύτρωση με Λαζαρίδη για ΑΟ Γ. Παθιακάκη (2-1 τον Αχιλλέα Κ. Αχαρνών)

Ήθελε μόνο νίκη για να παραμείνει «ζωντανός» στη μάχη που γίνεται στα πλέι άουτ για τη σωτηρία στην Α' Κατηγορία της Ανατολικής Αττικής.

Ο ΑΟ Γ. Παθιακάκης τα βρήκε... σκούρα απέναντι στον ουραγό, πλην μαχητικό, Αχιλλέα Κ. Αχαρνών, στο τέλος όμως πήρε τη νίκη με 2-1 και συνεχίζει να... αναπνέει, ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε της διαδικασίας. Μάλιστα, ο Νίκος Λαζαρίδης ήταν ο άνθρωπος που πέτυχε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Β. Κατσιγιάννη, ευστοχώντας σε πέναλτι που εκτέλεσε στο 90ο λεπτό. Ο 42χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν ψύχραιμος από την άσπρη βούλα και έγραψε το 2-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα στο γήπεδο του Αγ. Στεφάνου. Στο 64' ο Λιάκος είχε ανοίξει το σκορ με σουτ (1-0), ενώ στο 74' ο Πουλής είχε ισοφαρίσει με πλασέ σε αντεπίθεση (1-1). Να σημειωθεί ότι ο σκόρερ του πρώτου τέρματος των γηπεδούχων είχε και δοκάρι με κεφαλιά στο 35'.

Διαιτητές: Φωστέρης, Τσελεπίδης-Ξουρίδας

ΑΟ Γ. ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Βαγγέλης Κατσιγιάννης): Σπανός, Ανεζύρης, Στάσης, Λαζαρίδης, Δρόσος (79' Καΐτσας), Αγγελίνας, Γερογιάννης (92' Μαξίν), Δημάτσας (46' Νταβώνης), Κωστένογου (46' Κασιώλας), Ρόμπολας, Λιάκος (90' Παπαδόπουλος)

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ (Κώστας Καβαλάρης): Τόλιας, Βασιλείου, Πουλής (90' Τσαναχτσίδης), Μουστάκας, Κουτουλάκος, Σόου (90' Παπαδάκης), Νταλάνι (83' Μπιμπίκας), Σταματόπουλος (64' Νίκας), Φρέντερικ (83' Πεπονούλας), Γιαντόμ, Πάλμος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35