social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Προχωράει και στο Κύπελλο η Μαρκό, πέρασε από τα Σπάτα (2-0 τον Αήττητο)

Προχωράει και στο Κύπελλο η Μαρκό, πέρασε από τα Σπάτα (2-0 τον Αήττητο)

Το μυαλό όλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Μαρκό βρίσκεται στο πρωτάθλημα και στην αναμέτρηση της Κυριακής με τη Θύελλα Ραφήνας για την 3η αγωνιστική στον 5ο όμιλο.

Συγχρόνως, όμως, οι πράσινοι φροντίζουν να διεκπεραιώνουν με επιτυχία και τις άλλες υποχρεώσεις τους! Στο Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ η ομάδα του Π. Τσιγκούλη θα δώσει το «παρών» στη φάση των «16», καθώς πέρασε νικηφόρα από το δημοτικό στάδιο Σπάτων, επικρατώντας με 2-0 του Αήττητου, έπειτα από ένα ενενηντάλεπτο με αρκετές καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Σταυροθανασόπουλος εκμεταλλεύτηκε ένα επιπόλαιο γύρισμα της μπάλας προς τον γκολκίπερ Παναγόπουλο, την έκλεψε και αφού ντρίμπλαρε τον τελευταίο, πλάσαρε από πλάγια θέση για το 0-1. Στο 40' ο Βασιλειάδης ολοκλήρωσε προσωπική προσπάθεια με ιδανικό πλασέ και έγραψε το 0-2, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Δραγάτης, Βιτσεντζάτος-Αλεξοπούλου

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Γιώργος Καρατζάς): Παναγόπουλος, Μιλάι (46' Ζέκιο), Α. Παλυβός, Κράμπης, Μουρούτης, Καραγιάννης (46' Αβντίου), Κ. Παλυβός, Μιχαλάρης (72' Σπανός), Φράγκου (78' Κοβάνης), Λαμπρινός, Γιαννάκης (57' Παναγιώτου)

ΜΑΡΚΟ (Πέτρος Τσιγκούλης): Σόμογλου, Χάιδος, Αλέμης, Τσίκλος, Γκέγκα, Πίκουλης, Μπέλερης (61' Φλώρος), Νατσιόπουλος (61' Πιέτρης), Σουλελές (49' Αλεξανδράκης), Βασιλειάδης (49' Γκεμίσης), Σταυροθανασόπουλος (80' Σακά).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35