social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Αστέρας το ντέρμπι της Βάρης, 3-1 τον Ολυμπιακό

Ο Αστέρας το ντέρμπι της Βάρης, 3-1 τον Ολυμπιακό

Το απόγευμα της Κυριακής (11/12) ο Αστέρας Βάρης δέχθηκε το πρώτο γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, έπειτα από εννέα αγωνιστικές στις οποίες κρατούσε ανέπαφη την εστία του (!), αυτό ωστόσο δεν μεταφράστηκε και σε απώλεια βαθμών.

Στο ντέρμπι του προαστίου οι κυανόλευκοι επιβλήθηκαν με 3-1 του Ολυμπιακού, υποτάσσοντας τον αντίπαλο με δύο γκολ μέσα σε ένα δίλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο. Έτσι, παραμένουν οδηγοί της κούρσας στην Α' ΕΠΣΑΝΑ και σε απόσταση τριών βαθμών από τους διώκτες τους. Στο 40ο λεπτό ο Χριστίνης άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0), για να έρθει στο 55' ο Μπεχάρι και με εκπληκτικό σουτ από τα 25 μέτρα να φέρει το ματς στα ίσια (1-1). Οι ποδοσφαιριστές του Γ. Καβάση πίστεψαν στη νίκη και την κατέκτησαν! Στο 75' ο Καλλιμάνης αξιοποίησε ασίστ του Ερρίκου, πλασάροντας εύστοχα για το 2-1 και στο επόμενο λεπτό ο Νιούμαν με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Πανούτσος, Τσέλιος-Ξουρίδας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Σακελλαρίου (83' Κοφσανίδης), Μεϊμάρογλου, Ντιαγνέ (83' Νικολακόπουλος), Μάγγος (83' Γκέργκη), Ερρίκος, Χριστίνης (69' Μπάκας), Καλλιμάνης, Ντούλιας (69' Νιούμαν), Μπελαβράκης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Τσιριγώτης): Αλ. Ηρακλής, Πομάρες (33' λ.τρ. Αγγελής), Ζυγοκώστας, Ανδρ. Ηρακλής, Μπαμπούνης, Καρκασίνας, Μπεκιάρης, Χαντάντ (80' Πορουτσίδης), Θωμαΐδης, Μπεχάρι, Μπέλι (70' Παπαντώνης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35