social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παραμένει κορυφή ο Αστέρας Βάρης (4-0 το Κρυονέρι)

Παραμένει κορυφή ο Αστέρας Βάρης (4-0 το Κρυονέρι)

Δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» σημείωσε ο Αστέρας Βάρης μετά από εκείνο της περασμένης Κυριακής (20/2) στην Αγ. Μαρίνα και παραμένει στην κορυφή της Α' ΕΠΣΑΝΑ και στο +2 από τον Κεραυνό Κερατέας.

Η ομάδα του Γ. Καβάση επιβλήθηκε με 4-0 του Κρυονερίου, πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο 10ο λεπτό ο Μπελαβράκης αξιοποίησε ασίστ του Καλλιμάνη, προσπέρασε και τον γκολκίπερ Βαμβακά και προ κενής εστίας έγραψε το 1-0, ενώ στο 35' ο Ντούλιας πήρε το «ριμπάουντ» από απόκρουση του Βαμβακά σε τετ α τετ με τον Καλλιμάνη και με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2-0). Στο 70' ο Νιούμαν ακολούθησε τη φάση από την απόκρουση του Βαμβακά σε σουτ του Δημητρόπουλου και με κοντινό πλασέ πέτυχε το 3-0, για να διαμορφώσει το τελικό 4-0 στο 89' ο Ερρίκος με πλασέ έπειτα από ασίστ του Δημητρόπουλου.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Τσελεπίδης-Κακάνης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Κοφσανίδης, Νικολακόπουλος (76' Φαμέλης), Ντιαγνέ, Μάγγος, Μπάκας, Χριστίνης (76' Μπεχάρι), Καλλιμάνης (63' Νιούμαν), Ντούλιας (63' Ερρίκος), Μπελαβράκης (80' Γκέργκη)

ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Νίκος Σκούρας): Βαμβακάς, Βαλαβάνης, Νάκας, Γιαννακόπουλος, Αλ. Παπούκας (68' Διγενής), Χρ. Παπούκας, Καριατλής, Αθανασιάδης (46' Άννινος), Μαβίδης, Τσαπατσάρης, Χότζα (80' Ντινάκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35