social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κατράνας: Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με υψηλό κίνητρο

Κατράνας: Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με υψηλό κίνητρο

Με την ήττα από τον Γ. Παθιακάκη την περασμένη εβδομάδα (3-1), στη Βουλιαγμένη είδαν να απομακρύνεται ο στόχος της εισόδου στην πρώτη τριάδα της κατάταξης στη Β' ΕΠΣΑΝΑ.

Παρ' όλα αυτά, η φιλοσοφία δεν αλλάζει στον σύλλογο, όπως εξηγεί στο Soccerlive o Σωτήρης Κατράνας, ενώ απομένουν πλέον τρεις αγωνιστικές για το φινάλε. Χαρακτηριστικά, τόνισε ενόψει και της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Παλλαυρεωτικό για την 28η αγωνιστική: «Μπορεί να προερχόμαστε από ένα αρνητικό αποτέλεσμα στον αγώνα με τον Παθιακάκη, ωστόσο η φιλοσοφία μας είναι τέτοια που πάντα υπάρχει θετική προσέγγιση και οι λίγες ήττες είναι μόνο διδακτικές για τη συνέχεια. Έτσι, από τη Δευτέρα δουλεύουμε με υψηλό κίνητρο και με πολλή διάθεση για το παιχνίδι με τον Παλλαυρεωτικό, που είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, με καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν τόσο καλό αντίπαλο, να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θα μας δώσει τη δυνατότητα μέχρι το τέλος για ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα».

Στη συνέχεια, ο νεαρός τεχνικός θέλησε να εξομολογηθεί την ευγνωμοσύνη του προς τους ανθρώπους της διοίκησης για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του, τις παροχές που προσφέρουν στην ομάδα, αλλά και την εν γένει παρουσία τους στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, υπογράμμισε: «Η ομάδα μας, τα τελευταία χρόνια που ανέλαβε τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ο κος Κωνσταντίνος Μπέττας, σε συνεργασία με τον κο Ιωάννη Ασλανίδη, βρίσκεται συνεχώς σε ανοδική πορεία. Τα τρία τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην Κατηγορία, παίζοντας κυριαρχικό ποδόσφαιρο και έχοντας άριστη οργάνωση και λειτουργία και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο. Αυτή η ομάδα είναι δημιούργημα του αντιπροέδρου κου Κωνσταντίνου Μπέττα, που με την παρουσία και το ήθος του στον χώρο του ποδοσφαίρου ανεβάζει το επίπεδο. Θέλω να τον ευχαριστήσω προσωπικά για τη στήριξή του στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια, με σχέση που ξεπερνάει το ποδοσφαιρικό κομμάτι και αναδεικνύει την ποιότητα των ανθρωπίνων σχέσεων. Ειδικά τη φετινή στην έναρξή της χρονιά, μετά την αποχώρηση του κου Μανώλη Νικολάου, ο οποίος εξωδιοικητικά στήριζε τον σύλλογο, με την αξιοπιστία του απέναντι στους ποδοσφαιριστές και την απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και τις επιλογές μου, με γεμίζει μεγάλες ευθύνες να εξελίσσομαι καθημερινά, να προοδεύω ατομικά και συλλογικά ως ομάδα για να είναι αμφίδρομη και ανταποδοτική η σχέση».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35