social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κεραυνός Κερατέας: Φτιαγμένος για τα δύσκολα, φτιαγμένος για πρωταθλητισμό!

Κεραυνός Κερατέας: Φτιαγμένος για τα δύσκολα, φτιαγμένος για πρωταθλητισμό!

Την περσινή χρονιά, αν και νεοφώτιστος, είχε χάσει την πρώτη θέση από τον Αστέρα Βάρης στις λεπτομέρειες.

Φέτος, ο Κεραυνός Κερατέας αποδεικνύει αγωνιστική την αγωνιστική πως αυτή είναι η χρονιά του! Ενώ, πλέον, έχουμε διανύσει παραπάνω από τη μισή διαδρομή στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ, η ομάδα του Λ. Καραδήμου βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης με σχεδόν... αψεγάδιαστο απολογισμό και απόσταση ασφαλείας από τους υπόλοιπους «μνηστήρες» της πρωτιάς. Σε 17 αγωνιστικές οι κυανόλευκοι μετρούν 15 νίκες, 2 ισοπαλίες και... καμία ήττα, μην επιτρέποντας στους αντιπάλους τους να τρέφουν πολλές ελπίδες για ανατροπή της κατάστασης. Ίσως το σημαντικότερο όλων, όμως, είναι ότι αυτή η ομάδα έχει μέταλλο πρωταθλητή και καταφέρνει να παίρνει αποτελέσματα στα τελευταία λεπτά των μεγάλων αγώνων!

Στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Σαρωνικό στο γήπεδο Αναβύσσου, είχε πετύχει την ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 2-1.

Στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με τον Αχαρναϊκό στο στάδιο της Κερατέας, είχε ευτυχήσει να αποφύγει την ήττα στο 95ο λεπτό με γκολ του Ρέτζο (1-1).

Χθες (14/1) ο Κεραυνός κατέβαλε τον Σαρωνικό ξανά με ανατροπή και σκορ 2-1, αυτή τη φορά στο τελευταίο εικοσάλεπτο, με το γκολ της νίκης να έρχεται στο 94' με σκόρερ τον Πασκάλ!

Στο δημοτικό στάδιο Κερατέας έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που απέδειξαν πως δικαίως βρίσκονται στις υψηλές θέσεις της κατάταξης. Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τον Σαρωνικό ο οποίος πήρε το προβάδισμα στο 13ο λεπτό χάρη σε πλασέ του Γκέζου από πλάγια θέση (0-1). Σταδιακά οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν, εντείνοντας τις προσπάθειές τους για την ισοφάριση στο δεύτερο μέρος. Εν τέλει, κατόρθωσαν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 72ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Πασκάλ, ο οποίος έρθει από τον πάγκο λίγο νωρίτερα (1-1). Ακολούθησαν δύο ευκαιρίες από πλευράς Σαρωνικού για να πάρει ξανά «κεφάλι» στο σκορ. Αρχικά ο Σέλβια με κεφαλιά από κοντά έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι και ακολούθως ο Δελαπόρτας μόνος και ανενόχλητος από τη μικρή περιοχή δεν έπιασε «γεμάτα» το πλασέ και έδωσε τη δυνατότητα στον Καλογερόπουλο να μπλοκάρει! Έτσι, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και σε μία μπαλιά που έγινε, ο Πασκάλ κινήθηκε αμαρκάριστος και με δυνατό σουτ νίκησε τον Μπονατάκη για το 2-1 μέσω σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

Διαιτητές: Ρεντίφης, Κακάνης-Κωστάκης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Λουκάς Καραδήμος): Καλογερόπουλος, Δαρδαμάνης (68' Πασκάλ), Πιέτρι, Ρέτζο, Μπουγιούκος, Βαγγέλη, Παπασπύρος (60' Σούλτσε), Καπαματζιάν, Σαχσανίδης (80' Ντόβας), Μπουντόπουλος, Τραγουστής

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Μπονατάκης, Δημητρέλης, Λίτσης, Ντμιτρένκο, Βλάχος, Μπαριτάκης, Σέλβια (80' Βίλα), Γκέζος (88' Μπουκουβάλας), Γκαβασιάδης (63' Δημογιάννης), Τσούκας, Δελαπόρτας.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35