social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με κορυφαίο Βλαχίδη ο Αχαρναϊκός, 3-1 την Άνοιξη

Με κορυφαίο Βλαχίδη ο Αχαρναϊκός, 3-1 την Άνοιξη

Με τον Ανέστη Βλαχίδη να βρίσκεται σε μεγάλη μέρα ο Αχαρναϊκός λύγισε με 3-1 την Άνοιξη, σημειώνοντας την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο 20χρονος άσος πέτυχε χατ τρικ, οδηγώντας εκ του ασφαλούς στο «τρίποντο» την ομάδα του Μενιδίου, που υποδέχθηκε τον αντίπαλό της στο γήπεδο Αγ. Στεφάνου λόγω τιμωρίας.

Ο νεαρός ακραίος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό με πλασέ μετά από σέντρα του Σάκα (1-0), με τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν στο 32' και να ισοφαρίζουν σε 1-1 με κεφαλιά του Ι. Μπουγιούκα μετά από σέντρα του Β. Μπουγιούκα. Ο Αχαρναϊκός ευτύχησε να απαντήσει άμεσα και να πάρει ξανά το προβάδισμα με ένα τυχερό γκολ. Ο Βλαχίδης διεκδίκησε την μπάλα, αντίπαλος αμυντικός προσπάθησε να απομακρύνει, εκείνη χτύπησε στο πόδι του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1 με έναν αιφνιδιαστικό τρόπο! Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η ομάδα του Θ. Καλύβα διεύρυνε το προβάδισμά της χάρη σε γκολ που σημείωσε ξανά ο Βλαχίδης με σουτ για το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Κατσίνης, Βλαχόπουλος-Μουλόπουλος

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Θεόφιλος Καλύβας): Σύρακας, Οικονόμου (67' Αντωνόπουλος), Νάκας, Τσίκλος, Καρδάμης, Παπαδόπουλος (67' Νατσιόπουλος), Βλαχίδης (78' Τσιμπουρλάς), Πινιώτης, Σερέπας (63' Μαρτίνες), Σάκα, Γερώνυμος

ΑΝΟΙΞΗ (Παναγιώτης Γιαννενάκης): Μανουσάκης, Β. Μπουγιούκας, Τορλαχίδης, Καλημέρης, Γιαννακόπουλος, Κάμπας (68' Χρονακόπουλος), Κουτσουπιάς (81' Μελαδάκης), Οσμενάι, Ι. Μπουγιούκας, Παπιδάκης, Κακός (61' Δογάνης).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35