social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λύτρωση στο 94' για Αχαρναϊκό, 2-1 τον Σαρωνικό!

Λύτρωση στο 94' για Αχαρναϊκό, 2-1 τον Σαρωνικό!

Βρέθηκε... φάτσα με άλλη μία απώλεια βαθμών στην έδρα του, όμως ο Αχαρναϊκός βρήκε το γκολ της νίκης στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Σαρωνικό Αναβύσσου και επικράτησε με 2-1, παραμένοντας στην κορυφή του 1ου ομίλου στην Α' ΕΠΣΑΝΑ!

Συγκεκριμένα, στο κόρνερ που εκτελέστηκε στο 94ο λεπτό ο Μαβίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ «τιμώρησε» την ολιγωρία στην αντίπαλη άμυνα, για να δώσει στους πράσινους μία σπουδαία νίκη μέσα σε αποθέωση! Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 44ο λεπτό με σουτ του Γ. Μπαστάνη (1-0), για να δεχθούν την ισοφάριση στο 81ο λεπτό από κεφαλιά του Κακαρά (1-1) και παρότι σε εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές, έπειτα από την αποβολή του Κοντιζά με δεύτερη κίτρινη στο 74ο λεπτό!

Διαιτητές: Μπερέτας, Κακάνης-Πυκνής

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μάκης Παπαδόπουλος): Μυλωνάς, Καρδάσης (87' Νταγιάντας), Αθανασόπουλος, Μαγγίνας, Νίκας, Μάναλης, Στραβομύτης, Αμπάρα (69' Σπυρίδης), Γ. Μπαστάνης (87' Θ. Μπαστάνης), Μαβίδης, Τσιμπούρλας

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒ. (Βασίλης Παπαδόπουλος): Καραλής, Μπουκουβάλας, Λογοθέτης (69' Τοψόγλου), Ζουμπουρλής, Λίτσης, Κακαράς, Κοντιζάς, Χαντάντ, Έλενας (81' Σάμιος), Χίσο, Καραγιάννης.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35