social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φοβερά τα Γλυκά Νερά, 4-1 τον Άρη Βούλας!

Φοβερά τα Γλυκά Νερά, 4-1 τον Άρη Βούλας!

Επέστρεψαν στις νίκες τα Γλυκά Νερά και το έκαναν με εμφατικό τρόπο, καταβάλοντας με 4-1 τον Άρη Βούλας, που συνεχίζει να προβληματίζει!

Η ομάδα του Στ. Παπανδρέου εμφανίστηκε αποφασιστική στο ματς, το οποίο «καθάρισε» με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Είχε πάρει το προβάδισμα από το 5ο λεπτό με σουτ του Βασιλόπουλου (1-0), όμως τρία λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση μετά από αυτογκόλ του Μπέλμπα προ του Γκαβασιάδη σε παράλληλη σέντρα στην καρδιά της άμυνας (1-1). Στο 55' ο Αργυρόπουλος έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τα Γλυκά Νερά με πλασέ (2-1), ενώ στο 70' ο Βασιλόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψε το 3-1. Το τελικό και θριαμβευτικό 4-1 διαμόρφωσε ο Βάρδας με σουτ στο 86'. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Δρούγκας αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα για εξύβριση στο 91ο λεπτό, δηλαδή μόλις ένα λεπτό μετά την είσοδό του στο παιχνίδι!

Διαιτητές: Φωστέρης, Κουλοχέρης-Τσελεπίδης

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Σταύρος Παπανδρέου): Λ. Βιταλιώτης, Χριστοδούλου, Μαστορόπουλος, Μπέλμπας, Μπενέκος, Βάρδας, Κότσι (90' Δρούγκας), Γ. Βιταλιώτης, Αργυρόπουλος (75' Καραγιάννης), Βασιλόπουλος (87' Στίσι), Βλάχος

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τάσος Τασιόπουλος): Γκόλφης, Γκούρα, Γιαννόπουλος, Νεστερένκο, Αφράτης, Μπρης (81' Καραδήμος), Μιραφιόρι (67' Κωστόπουλος), Χατζής (90' Ρουπάκης), Γκαβασιάδης, Ιατρού, Κριλής.

 


Σχετικά άρθρα

Έκλεισε και ο Παλαιοπάνος στη Μαρκό

Παπαδόπουλος: Θα ενισχυθούμε για να γίνουμε πιο αποδοτικοί

Το «αντίο» του Σαρωνικού Αναβύσσου στον Τζιβίλογλου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35