social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποφασιστικά ο ΑΟ Άρτεμις, 3-0 τον Παλλαυρεωτικό

Αποφασιστικά ο ΑΟ Άρτεμις, 3-0 τον Παλλαυρεωτικό

Επέστρεψε στις νίκες ο ΑΟ Άρτεμις μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες και το έκανε με εμφατικό τρόπο!

Στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής η ομάδα του Χρ. Μουλλάκη επιβλήθηκε με 3-0 του Παλλαυρεωτικού και, έτσι, πέτυχε να διατηρηθεί πάνω από τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου και το Κρυονέρι που βρίσκονται στις τελευταίες δύο θέσεις, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων στις δικές τους αναμετρήσεις.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Ράσα εκτέλεσε φάουλ και ο Σαντίκου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0), ενώ στο 43' ο Ρούσης βρήκε δίχτυα με πλασέ και έθεσε ακόμη πιο φερές βάσεις επικράτησης για τους γηπεδούχους (2-0). Στο 65ο λεπτό υπήρξαν αντεγκλήσεις στον αγωνιστικό χώρο, που είχαν ως συνέπεια να αποβληθούν με κόκκινη κάρτα ο Χοτζάι από πλευράς Αρτέμιδας και ο Αλ. Δούμας από εκείνη του Παλλαυρεωτικού. Στο 71' ο Μασκλαβάνος νίκησε τον Κόλλια με πλασέ και διαμόρφωσε το τελικό, όπως και θριαμβευτικό 3-0.

Διαιτητές: Λάμπρου, Σούζας-Βιτσεντζάτος

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Χρήστος Μουλλάκης): Ντόστης, Μπάκος (62' Διαμάντης), Δανιήλ, Ρούσης (78' Χότζα), Σαντίκου, Χοτζάι, Ράσα, Κοζανίδης, Μασκλαβάνος (73' Χαλίλι), Καραβατάκης (78' Τσιλιάκος), Αράπης

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Κόλλιας, Χουσεΐν (46' Κωτσαλάς), Μανωλιάς (74' Ζυγούρης), Αλ. Δούμας, Παληγεώργος (78' Κουκουνασούλης), Μεγαλοοικονόμου, Κοντιζάς (61' Φετολλάρι), Καραδήμος, Ν. Δούμας, Πρέντι, Μωραΐτης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35