social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έχασε από τον Αχαρναϊκό και υποβιβάστηκε ο ΑΟ Άρτεμις (2-1)

Έχασε από τον Αχαρναϊκό και υποβιβάστηκε ο ΑΟ Άρτεμις (2-1)

Έπαιζε τελικό... επιβίωσης σε μία δύσκολη έδρα και κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος ο ΑΟ Άρτεμις.

Έδωσε τη μάχη του στο γήπεδο Μενιδίου απέναντι στον Αχαρναϊκό, όμως δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη που θα του χάριζε τη σωτηρία και υποβιβάστηκε στην Β' ΕΠΣΑΝΑ! Στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας, οι πράσινοι επικράτησαν με 2-1 και είδαν τον αντίπαλό τους να υποχωρεί στην προτελευταία θέση της κατάταξης, που είναι και καταδικαστική.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Σερέπας «σημάδεψε» δοκάρι με πλασέ, όμως στο 30' ευστόχησε στο διαγώνιο σουτ που επιχείρησε για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν για την ισοφάριση και έφτασαν σε αυτή στο 40' χάρη σε πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Οικονόμου και εκτέλεσε εύστοχα ο Μασκλαβάνος για το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι ποδοσφαιριστές του Χρ. Μουλλάκη έκαναν κατάθεση ψυχής για το γκολ της σωτηρίας, όμως στο 80' δέχθηκαν τη χαριστική βολή, όταν από ενέργεια του Σερέπα ο Τσιλιάκος έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του, στην προσπάθειά του να απομακρύνει (2-1). Στο 85' ο Βλαχίδης είχε δοκάρι με διαγώνιο σουτ για τον Αχαρναϊκό, που καταλαμβάνει την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη.

Διαιτητές: Φωστέρης, Σούζας-Τσελεπίδης

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Θεόφιλος Καλύβας): Φλώρος, Οικονόμου (76' Σάκα), Νάκας, Τσίκλος (43' λ.τρ. Γερώνυμος), Καρδάμης, Παπαδόπουλος, Βλαχίδης, Πινιώτης (69' Τσιμπουρλάς), Σερέπας, Νατσιόπουλος, Αντωνόπουλος

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Χρήστος Μουλλάκης): Ντόστης, Χοτζάι (74' Τσιλιάκος), Δανιήλ, Ρούσης, Σαντίκου, Χαλίλι (74' Λάπας), Ράσα, Κοζανίδης, Μασκλαβάνος, Καραβατάκης (80' Καλούδης), Αράπης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35