social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χάνει τη μάχη το Κρυονέρι (1-1 με Κεραυνό Κερατέας)

Χάνει τη μάχη το Κρυονέρι (1-1 με Κεραυνό Κερατέας)

Μία ισοπαλία με αντίπαλο τον πρωταθλητή προφανώς και δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αρνητικό αποτέλεσμα για τον ουραγό σε μία Κατηγορία.

Εν προκειμένω, όμως, το ισόπαλο 1-1 κόντρα στον Κεραυνό Κερατέας πιθανόν να αποδειχθεί πως δεν είναι αρκετό για το Κρυονέρι, που πλέον βρίσκεται στο -4 από τον ΑΟ Άρτεμις και τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου, ενώ πλέον απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της σεζόν στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Στο γήπεδο Κρυονερίου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με σουτ του Πασκάλ στο 10ο λεπτό (0-1), ενώ δέκα λεπτά μετά είχαν και χαμένο πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Σαχσανίδης για να αποκρούσει ο Βέκιος. Στο 29' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με μακρινό σουτ του Χότζα στο «Γ», όμως στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να πετύχουν την ανατροπή, που θα έκανε και την ελπίδα να... φουντώσει! Στα τελευταία λεπτά ο Ρέτζο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε κατόπιν υπόδειξης για οφσάιντ.

Διαιτητές: Σταύρου, Τζαφόλιας-Παπαδιώτης

ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Νίκος Σκούρας): Βέκιος, Νάκας, Γεωργίου, Χρ. Παπούκας, Μήτσης, Διγενής, Χότζα (82' Τουλάκης), Τσαπατσάρης (74' Φειδαίος), Τσαγδής (63' Κόρμπος), Μαβίδης, Φάρκωνας

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Λουκάς Καραδήμος): Σκαλαίος, Κοκκινάκης, Δαρδαμάνης, Ρέτζο, Μπουγιούκος, Βαγγέλη (60' Κρητικός), Πασκάλ (60' Ζώης), Τζάκσον, Σαχσανίδης (60' Μαγγανάς), Μπουντόπουλος, Τραγουστής (74' Σούλτσε)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35