social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Φωτιά» στην κορυφή ο Κεραυνός Κερατέας, 3-1 στη Βάρη τον Αστέρα!

«Φωτιά» στην κορυφή ο Κεραυνός Κερατέας, 3-1 στη Βάρη τον Αστέρα!

Ένα από τα σημαντικότερα αποτελέσματα της σεζόν πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής (12/2) ο Κεραυνός Κερατέας, φροντίζοντας να εκτοξευθεί το ενδιαφέρον στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑΝΑ.

Η ομάδα του Γ. Δημητρόπουλου πήρε τεράστιο «διπλό» στη Βάρη απέναντι στον Αστέρα του οποίου επικράτησε με 3-1 και τον πλησίασε στους δύο βαθμούς, θέτοντας δυναμικά τη δική του υποψηφιότητα για την κατάκτηση του τίτλου!

Στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου της Βάρης έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 28ο λεπτό με ασύλληπτο σουτ του Γκορόγια (0-1). Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» την ισοφάριση, όταν ο Ντούλιας πραγματοποίησε όμορφη προσωπική ενέργεια, όμως νικήθηκε από τον γκολκίπερ Καλογερόπουλο στο τετ α τετ που είχαν οι δυο τους. Η ανάπαυλα βρήκε τον Κεραυνό να διατηρεί το προβάδισμα, για να το διευρύνει λίγη ώρα μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους. Σε εκτέλεση κόρνερ στο 56', δημιουργήθηκε σύγχυση στα καρέ του Μαρινάκη, γεγονός που εκμεταλλευθηκε ο Μπουγιούκος για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή (0-2). Οι κυανόλευκοι μπήκαν στο παιχνίδι με ανάποδο ψαλίδι του Καλλιμάνη στο 63ο λεπτό (1-2), όμως η αντεπίθεσή τους δεν είχε συνέχεια. Αντ' αυτού, στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιαννόπουλος «σφράγισε» το «διπλό» με όμορφη προσωπική ενέργεια από πλάγια θέση και πλασέ στη γωνία (1-3). Ένα λεπτό νωρίτερα είχε αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μεϊμάρογλου για εξύβριση του διαιτητή. Το φινάλε της αναμέτρησης βρήκε ποδοσφαιριστές και φιλάθλους του Κεραυνού Κερατέας να πανηγυρίζουν έξαλλα μία σπουδαία και άξια νίκη!

Διαιτητές: Δραγάτης, Σούζας-Γκούβας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Σακελλαρίου, Μεϊμάρογλου, Κοφσανίδης (66' Μπάρδι), Μάγγος, Ερρίκος (61' Μπάκας), Χριστίνης, Καλλιμάνης, Ντούλιας (86' Φαμέλης), Μπελαβράκης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Καλογερόπουλος, Δαρδαμάνης, Κατσίκης (69' Πασκάλ), Ντόβας, Μπουγιούκος, Βαγγελή, Γκαρδιακός, Παληγεώργος, Χρ. Μαγγανάς (89' Γιαννόπουλος), Ε. Μαγγανάς (89' Λάπας), Γκορόγιας (75' Γαληνάκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35