social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η Μαρκό πρωταθλήτρια ΕΠΣΑΝΑ, 1-3 τα Γλυκά Νερά

Η Μαρκό πρωταθλήτρια ΕΠΣΑΝΑ, 1-3 τα Γλυκά Νερά

Επισφράγισε τoν τίτλο του πρωταθλητή της ΕΠΣΑΝΑ και στα play offs η Μαρκό που πέρασε νικηφόρα από τα Γλυκά Νερά επικρατώντας με 1-3 της ομώνυμης ομάδας.

Η ομάδα του Πέτρου Τσιγγούλη έπαιξε όσο χρειάζονταν και πήρε το τρίποντο που τη στέλνει στα επόμενα μπαράζ όπου θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο-επιστροφή στην Γ' Εθνική.

Στο 13' ο Μουσταφίδης με κεφαλιά έκανε το 0-1, με τον Δρούγκα στο 51' με πλασέ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 67' ο Σαχσανίδης με πέναλτι που κέρδισε ο Μουσταφίδης έκανε το 1-2, με τον Σουλελέ μετά από σέντρα του Βασιλειάδη στο 85' να πετυχαίνει το τελικό 1-3.

Ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ για τη Μαρκό (Βασιλειαδης).

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Ηλίας Τριανταφύλλου): Βιταλιωτης, Χριστοδύλου (90' Ψαρρός), Μαστορόπο0υλος (83' Θεοχάρης), Μανουσάκης, Μάνδαλος, Μελμπας, Δρούγκας (70' Τραγανός), Παξιμαδης (46' Μουρούτης), Κότσι, Βλάχος (90' Γονατάς), Στίσι.

ΜΑΡΚΟ (Πέτρος Τσιγγούλης) Καραστέργιος, Δημητρόπουλος, Φλώρος (90' Χαλίλι), Λαμπρόπουλος, Μουσταφίδης, Παλαιοπάνος, Βασιλειάδης (90' Χατζής), Γκεμίσης (87' Σιδέρης), Σαχσανιδης (75' Μακρίδης), Ιατρου (46' Πίκουλης), Σουλελές.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35