social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Παλληνιακός... θύμισε στον Αήττητο Σπάτων την ήττα (2-1)

Ο Παλληνιακός... θύμισε στον Αήττητο Σπάτων την ήττα (2-1)

Είχε να χάσει από τις 16 Δεκεμβρίου ο Αήττητος Σπάτων στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ, όταν για τη 15η αγωνιστική γνώριζε την ήττα με 2-1 στο γήπεδο της Άνοιξης από την τοπική ομάδα.

Έκτοτε, παρέμεινε για παραπάνω από ένα τρίμηνο αήττητος, έχοντας σε έντεκα αγωνιστικές μόνο νίκες και ισοπαλίες. Όλα αυτά μέχρι το απόγευμα της Κυριακής (24/3) όπου ο Παλληνιακός υπέγραψε την πρώτη ήττα του Αήττητου για το 2024, καθώς επικράτησε με 2-1 στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής μετά από ανατροπή στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι πράσινοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό ο Παπάζογλου σκόραρε με κοντινό σουτ μετά από παράλληλη σέντρα (0-1). Οι κιτρινόμαυροι είχαν μέχρι την ανάπαυλα δύο πολύ καλές στιγμές για την ισοφάριση, στην οποία τελικά έφτασαν στο 58ο λεπτό χάρη σε κοντινό πλασέ του Βιδάλη μετά από εκτέλεση κόρνερ όπου η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα (1-1). Στο 67' έγινε το 2-1, με τον 19χρονο Λουκόπουλο να σκοράρει με μακρινή λόμπα και να πετυχαίνει ένα πανομοιότυπο γκολ με εκείνο της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον ΑΟ Ατλαντίς! Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση, είχαν κάποιες περιπτώσεις στις οποίες θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν, όμως δεν τα κατάφεραν και μοιραία υπέστησαν την πρώτη τους ήττα μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.

Διαιτητές: Πανούτσος, Ντόστης-Κουρινιώτη

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παρασκευαΐδης): Πάντος, Καραμπιέτ, Κούσης, Ελ Γκαμάλ, Κοντογιάννης, Βιδάλης, Παναγιώτου, Δημογιάννης, Κυριόπουλος, Λουκόπουλος, Χρήστου (94' Μαυράκης)

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Γιώργος Παπαϊωάννου): Καλούδης, Τσουχλαράκης (83' Καραγιάννης), Κουβαράς, Μουρούτης, Τσιαχματιώτης, Φυτιλής (65' Σιάννης), Παπάζογλου, Σπανός (65' Νταής), Λύγκος, Σεΐτι, Χοτζάι.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35