social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μανωλιάδης: «Να αφήσουμε και τη ψυχή μας στο γήπεδο Ι Ιδιαίτερο για εμένα το ματς με τον Ηλυσιακό»

Μανωλιάδης: «Να αφήσουμε και τη ψυχή μας στο γήπεδο Ι Ιδιαίτερο για εμένα το ματς με τον Ηλυσιακό»

Μπορεί οι Τράχωνες να αντιμετωπίζουν το μεγάλο φαβορί του ομίλου την προσεχή αγωνιστική, ωστόσο, είναι δεδομένο ότι θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες που έχουν για τη νίκη προκειμένου να μπουν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. 

 

Οι παίκτες του Αντώνη Τσιμπάκη θα στηριχτούν στο ταλέντο τους και στην εμπειρία που διαθέτουν αφού είναι δεδομένο ότι στο ρόστερ του συλλόγου υπάρχουν παίκτες με τεράστια προσωπικοτητα.

Ένας εξ αυτών είναι ο Γιώργος Μανωλιάδης που αναφέρθηκε στο ματς της Κυριακής μέσω του soccerlive.gr λέγοντας

"Το ματς με τον Ηλυσιακό, αν και πρόκειται για πρεμιέρα πρωταθλήματος, θα είναι ένα παραδοσιακό ντέρμπι που θα απολαύσει το φίλαθλο κοινό καθώς θα αγωνιστούν δυο πολύ καλές ομάδες με φιλοδοξίες. Για μενα πάντα το ματς απέναντι σε αυτήν την ιστορική ομάδα είναι ιδιαίτερο καθώς ο Ηλυσιακός είναι γνωστό ότι μου έδωσε την εύκαιρα να καταξιωθώ στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο αφού φορές την φανέλα του για 4 Χρόνια".

Ερωτηθείς για τον όμιλο που συμμετέχει η ομάδα του σχολίασε: "Ο όμιλος μας έχει μεγάλο ενδιαφέρον και είναι άκρως ανταγωνιστικός κάτι που για ένας είναι ιδιαίτερα ευχάριστο".

Για το τι θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος από τους Τράχωνες, ο έμπειρος μέσος ανέφερε: "Οι Τράχωνες και φέτος είναι υποχρεωμένοι να τα δίνουν όλα κάθε Κυριακή ανεξάρτητου αποτελέσματος και αυτήν την φιλοσοφία προσπαθούμε να περάσουμε στους πολλούς νέους ποδοσφαιριστές που έχουμε και φέτος".

Σε ερώτηση εάν μπορεί η ομάδα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα σχολίασε: "Ο τίτλος δεν αποτελεί αυτοσκοπό όμως οι φιλοδοξίες μας είναι ιδιατερα υψηλές.  Την Κυριακή έχουμε ακόμη έναν λόγο να παρουσιάστουμε δυνατοί και να αφήσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο διότι θα απουσιάζει ένα πολυ σημαντικό μέλος της ομάδας και θα παιξουμε και για εκείνον. Οι σκέψεις μας είναι μαζί του και τον περιμένουμε γρήγορα κοντά μας . Με τη σειρά μου να ευχηθώ καλή αγωνιστική σεζόν σε όλους με υγεία πάνω από όλα".


Σχετικά άρθρα

Σταυριανάκος: Αίσθημα ευθύνης και μέτρα για την προάσπιση της υγείας για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα

Σταμούλης με κάθε επισημότητα στον Αστέρα Καισσαριανής

Κωνσταντόπουλος για Κραψίτη: Είναι άξιος και μαχητής, τον ευχαριστώ πολύ!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35