social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αϊβάζης: Η σταθερότητα μας κρατάει στην κορυφή

Αϊβάζης: Η σταθερότητα μας κρατάει στην κορυφή

Με την προσωπικότητα του είναι σε θέση να ανεβάσει το επίπεδο του ΓΣ Καισαριανής και το έχει κάνει σε αυτες τις πρώτες 7 αγωνιστικές.

Ο Φώτης Αϊβάζης αποτελεί μια ηγετική μορφή για το μεσοαμυντικό κομμάτι των κιτρινόμαυρων και δεν είναι τυχαίο το γεγονμός ότι η ομάδα μετράει μετά από επτά ματς 6 νίκες 1 ισοπαλίες έχοντας κερδίσει όλα τα ντέρμπι που έχει δώσει.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον πρώην άσο του Φωστήρα Ηλιούπολης που ανέλυσε τι πήγε καλά στο ντέρμπι με το Ψυχικό λέγοντας: "Η  ομάδα αντιμετώπισε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο όπως είναι η ομάδα του ΠΟΨ που δικαίως βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Παρ' όλο που βρεθήκαμε με 10 παίχτες καταφέραμε σε δύσκολες συνθήκες να ανταπεξέλθουμε και να πάρουμε ένα σημαντικό τρίποντο. Δυστυχώς όμως είχαμε την ατυχία να τραυματιστεί ο αρχηγός της ομάδας Τόλης Χατζηστεφάνου με αποτέλεσμα να μην χαρούμε τη νίκη όπως θα θέλαμε. Ευχόμαστε όλοι να είναι μικρός τραυματισμός και να επιστρέψει σύντομα κοντά μας".

Για την πορεία του ΓΣ Καισαριανής, ο έμπειρος μεσοαμυντικός δήλωσε: "Η πρώτη θέση είναι αποτέλεσμα της σταθερότητας που έχουμε από την διοίκηση. Μας εμπιστεύεται και εμείς από την πλευρά μας μαζί με το τεχνικό επιτελείο δίνουμε το 100% από της 2 Αυγούστου και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Η ομάδα έχει ταλέντο , όρεξη και νοοτροπία νικητή. Τα παιδιά που ήρθαν το καλοκαίρι έχουν βοηθήσει πολύ την ομάδα και αυτό είναι στα θετικά".

Για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Γκυζιακό, ο Αϊβάζης πρόσθεσε: "Τώρα αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που βρίσκεται σε καλή ψυχολογία με την αλλαγή προπονητή και την σημαντική νίκη που πήρε την τελευταία αγωνιστική . Εμείς έχουμε να διαχειριστούμε κάποιες απουσίες, αλλά είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά που θα καλύψουν τις θέσεις θα προσφέρουν το 100% των δυνατοτήτων τους και θα μπορέσουμε να πάρουμε άλλη μια πολύ σημαντική νίκη".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35