social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαίο διπλό κόντρα στον Χαραυγιακό η Κοψαχείλα (0-1)

Σπουδαίο διπλό κόντρα στον Χαραυγιακό η Κοψαχείλα (0-1)

Με το διπλό απέδρασε από την Ηλιούπολη η Κοψαχείλα που πήρε μεγάλη νίκη επικρατώντας με 0-1 του Χαραυγιακού. Η ομάδα του Παλαιου Φαληρου με σωστή τακτική προσέγγιση έπαιξε όπως απαιτούσαν οι συνθήκες του αγώνα και μπλόκαρε τον Χαραυγιακό που προσπάθησε, είχε την υπεροχή όχι όμως και την ουσία μένοντας στο -3 από την 1η θέση.

Στο πρώο μέρος ο Χαραυγιακός είχε την υπεροχή όμως η Κοψαχείλα κατόρθωσε να προηγηθεί στο 43' με σουτ του Ελ Γκαζάρ που πήρε την μπάλα και με ατομική ενέργεια πλάσαρε εύστοχα τον Μπετσκο και έγραψε το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου .

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κοψαχειλα παρέμεινε πίστη στο πλάνο της και προσπάθησε να χτυπήσει στην αντεπίθεση ο Χαραυγιακος είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να ισοφάρισε σε 3 περιπτώσεις . Συγκεκριμένα ο Δραμουντανής στο 55 αστόχησε σε τετ α τετ, καθώς και ο Γκόυγκας με το Νίκου στο 85 και στο 90 αστόχησαν από την μικρή περιοχή με αδύναμα σουτ

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Αλέξης Μαντζούνης ) Μπέτσκο, Αναστασόπουλος (74' Μουγιακάκος), Αναστασίου (61' Τσοντάκης), Μιχαηλίδης, Κουντουριώτης, Τουγουντζόγλου (66' Γκίκας), Δραμουντανής (74 Δημητρακόπουλος), Ζαχαρόπουλος, Γκούγκας, Νίκου, Χασι (66' Πάσα).

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Λευτέρης Αλεξάκης) Παπαδόπουλος, Μαύρος, Ντούνης, Κωστης, Γουλας, Γκαζάρ (66' Μπαξεβάνης), Βειζάι Δ (90' Κοκορόγιαννης), Οντατζής, Καφετζής (83΄Κουκουλάς), Βειζάι Φ., Ασημακόπουλος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35