social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ελευθερούπολη: Δέκα παίκτες της ακαδημίας στην προετοιμασία της α' ομάδας!

Ελευθερούπολη: Δέκα παίκτες της ακαδημίας στην προετοιμασία της α' ομάδας!

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε η Ελευθερούπολη
Η Διοίκηση της Α.Ε Ελευθερούπολης πιστή στο πλάνο που έχει χαράξει τα τελευταία χρόνια και στον προγραμματισμό της για τα επόμενα, πέρα από την πολυεπίπεδη οργάνωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, δίνει την ευκαιρία και την δυνατότητα εξέλιξης των ποδοσφαιρικών ταλέντων της Ακαδημίας της και "όχι μόνο",που έχουν "δίψα" για ποδόσφαιρο, μεράκι ,διάθεση για δουλειά αλλά και ταλέντο να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην προετοιμασία της ιδιαίτερα ανταγωνιστικής Ανδρικής ομάδας.
Ο νούμερο ένα στόχος ήταν, είναι και θα είναι, η στελέχωση της ανδρικής ομάδας με όσο πιο πολλά παιδιά γίνετε από την Ακαδημία του συλλόγου.
Μετά από μία προσπάθεια αρκετών χρόνων - παρά και την στασιμότητα που επικράτησε στην καραντίνα - ύστερα και τον ποδοσφαιρικό εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του συλλόγου ,πάντα με την στήριξη της Διοίκησης Γιάννη Χούσου, έρχεται η συμμετοχή δέκα νέων ταλαντούχων (γεν. 2003,2004,2005 & 2006) ποδοσφαιριστών στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας υπό την καθοδήγηση ενός εξαιρετικού προπονητικού επιτελείου - Ανδρικό και Κ-18 Αντωνίου Πέτρος, Κ-16 Γκάνιας Άρης, Κ-14 και Κ-12 Μπάντες Γιώργος και Γιώργος Πέτρου,Κ-10 Σωκράτης Σμαραΐγδος Κ-08 Δημαρέλλης Ζήσης,Κ-06 Κλεάνθης Πιλλίντσι - με Τεχνικό Διευθυντή τον Άρη Γκάνια.
Δεν ξεχνάμε βέβαια ότι ήδη τα τελευταία 5 χρόνια εξακολουθούν να αγωνίζονται στην ανδρική ομάδα της Α.Ε Ελευθερούπολης και έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής, ο Αλέξανδρος Χούσος, ο Μανώλης Τραικόπουλος ,ο Γιώργος Καντελμίδης ,ο Γρηγόρης
Χεινόπωρος ,ο Χριστόφορος
Μωρίκης και ο Θύμιος Τυλιγάδας.
Επίσης έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν και ο Βαγγέλης Κρυσάφη ,ο Ανδρέας Κολοβάνι ,ο Θεοδόσης Βέττος, ο Γρηγόρης Μπαζέ και ο Αποστόλης Χάλκος.
Η ώρα της επιβράβευσης, αλλά και της υπευθυνότητας πλησιάζει στις 16 Αυγούστου για τους,
Άγγελο Γκιτακος γεν. 2004
Κοσμά Μάτα γεν. 2004
Λέντι Μεχάλα γεν. 2005
Θύμιος Μιτράι γεν. 2003
Φίλιππος Παναγόπουλος γεν. 2005
Μιχαήλ Παππάς γεν. 2004
Δημήτρης Παπαδημητρίου γεν. 2006
Γιώργος Πλατανιάς γεν. 2004
Ρέτζο Σέρτζιο γεν. 2004
Ιάκωβος Τουρίκης γεν. 2005
Αυτό δείχνει για ακόμη μια φορά την εξαιρετική δουλειά που γίνετε στην ακαδημία της ομάδας, καθώς επίσης ότι το μέλλον όλων των ομάδων πρέπει να είναι τα παιδιά τους και εμείς οφείλουμε να τα προστατεύουμε και να τους δίνουμε τη δυνατότητα με κάθε κόστος να εξελίσσονται.
Η δουλειά συνεχίζεται και δεν σταματάει εδώ!!
Τα καλύτερα έρχονται....!!!!
,

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35