social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δύσκολα το Γαλάτσι, 2-1 τον αξιόμαχο Ιάσονα

Δύσκολα το Γαλάτσι, 2-1 τον αξιόμαχο Ιάσονα

Τα... χρειάστηκε απέναντι στο νεανικό σύνολο του Ιάσονα ο ΠΑΣ Γαλάτσι, στο τέλος όμως τα κατάφερε, επικράτησε με 2-1 και «αναρριχήθηκε» σημαντικά στη βαθμολογία του 4ου ομίλου στη Β' ΕΠΣΑ.

Οι κυανόλευκοι προηγήθηκαν με το... καλημέρα στο παιχνίδι, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Χατζηπαναγιώτης σκόραρε με σουτ (1-0). Ακολούθησαν μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση από την ομάδα του Ιλίου, που είχε τρία δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο! Στο 15' ο Αποστολόπουλος με σουτ, στο 22' ο Καράμπελας με φάουλ και στο 36' ο Κουρεμαδάς με κεφαλιά, «σημάδεψαν» δοκάρι στην αντίπαλη εστία. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχηααν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 56ο λεπτό με σουτ του Γέρου (1-1), όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και με κεφαλιά του Χατζηπαναγιώτη στο 80' έπειτα από σέντρα του Γεωργαντώνη, πέτυχαν το 2-1 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Κασίδης, Μημίδης-Στεφανοπούλου

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Γιάννης Μητρούσης): Θεοφανίδης, Θωμαΐ, Βούλγαρης (57' Παπαδόπουλος), Βογατσάς, Δουδουμόπουλος, Αρναρέλλης (29' λ.τρ. Γεωργαντώνης), Θεοδωρακάτος, Μανέτας, Χρηστίδης (70' Παπανίκας), Χατζηπαναγιώτης, Ραπάι

ΙΑΣΩΝ (Κώστας Δαδίτσος): Πιτσίνης, Μπράβος (46' Αγόροφ-Πάσχος), Γλέζος, Λύχνος, Κουρεμαδάς, Τραγανός, Αποστολόπουλος (78' Μπαϊρακτάρης), Καράμπελας (40' λ.τρ. Βιτσέρσκι), Γέρος, Κεφαλάς, Μπιλικαΐδης (46' Σταθόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35