social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άντεξε ο ΓΣ Καισαριανής και απέδρασε με «τρίποντο» από τον Ήφαιστο (1-2)

Άντεξε ο ΓΣ Καισαριανής και απέδρασε με «τρίποντο» από τον Ήφαιστο (1-2)

Αγωνιστική υπέρβαση πραγματοποίησε ο ΓΣ Καισαριανής και πήρε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη σε παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, ειδικά όπως εξελίχθηκε.

Η ομάδα του Μ. Πολυμέρη επικράτησε στο Περιστέρι με 2-1 του Ηφαίστου, ύστερα από ένα ματς που πρόσφερε εναλλαγές σε σκορ και συναισθήματα, αλλά και αρκετή αγωνία στα τελευταία του λεπτά. Οι κιτρινόμαυροι εκμεταλλεύθηκαν τις αμυντικές αδυναμίες των αντιπάλων τους, πήραν το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο με ανατροπή του σκορ και με πειθαρχία στην ανασταλτική τους λειτουργία έφτασαν στο «τρίποντο» απέναντι στον Ήφαιστο που ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος, δημιούργησε μερικές μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση, όμως δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει και να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πήραν «κεφάλι» στο σκορ στο 13ο λεπτό, όταν σε εκτέλεση κόρνερ ο Κούστας έκανε την κεφαλιά πάσα και ο Χίος με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η «απάντηση» ήταν άμεση. Στο επόμενο λεπτό (14') οι φιλοξενούμενοι ξεδίπλωσαν επιθετική προσπάθεια από τη δεξιά πτέρυγα, η μπάλα γύρισε στο σημείο του πέναλτι και ο Αγκόλλι με αριστερό σουτ έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Οι κιτρινόμαυροι «έψαξαν» και το δεύτερο γκολ, το οποίο πέτυχαν στο 34'. Ο Κασάπης πήγε σε κατά μέτωπο επίθεση, βρήκε με σχετική άνεση διάδρομο από τη δεξιά πλευρά και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων για το 1-2. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τους ερυθρόλευκους να προσπαθούν να αλλάξουν τις ισορροπίες, αλλά στις δύο περιπτώσεις που το πλησίασαν να βλέπουν το σημαιάκι του πρώτου βοηθού Μαρκαντωνάτου να υψώνεται και να σταματά τις φάσεις.

Στο δεύτερο μέρος ο Ήφαιστος κυριάρχησε, πίεσε τον αντίπαλό του και αναζήτησε επιτακτικά το γκολ της ισοφάρισης, χάνοντας μερικές πολύ καλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα δύο περιπτώσεις. Στο 68ο λεπτό ο Χίος σούταρε από πλεονεκτική θέση και ο Αϊβάζης ως... από μηχανής Θεός απέκρουσε με τα πόδια, αποσοβώντας μία βέβαιη παραβίαση της εστίας. Στο 81' εκτελέστηκε κόρνερ, ο Κούστας έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι και κινήθηκε παράλληλα στη γραμμή του τέρματος με τους αμυνομένους να απομακρύνουν και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται, υποστηρίζοντας πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή! Οι παίκτες του Ήφαιστου συνέχισαν να αναζητούν την ισοφάριση μέχρι και το τελευταίο από τα επτά λεπτά καθυστερήσεων που άφησε στο δεύτερο μέρος ο -πολύ καλός- Τσουκαλάς, όμως οι Καισαριανιώτες αμύνθηκαν σθεναρά και κράτησαν το υπέρ τους 2-1.

Διαιτητές: Τσουκαλάς, Μαρκαντωνάτος-Αναστασόπουλος/Τσιγγέλης

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Γαληνός Νικολαΐδης): Καραγκούνης, Βλαχόπουλος, Μπαλαρίνης (46' Στάμος), Κοτούλιας, Καρδάμης (83' Ευθυμιάδης), Λούκας, Μιχάλης (72' Φράρος), Γονής, Κούστας, Λάγγας, Χίος

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Μαρίνος Πολυμέρης): Καλαμάρας, Σκόρδος, Μιράκας (65' Σβίγγος), Σούλκο, Γιαννουλάκης, Αϊβάζης, Νίκου, Πατερίτσας, Γεωργίου, Αγκόλλι (97' Πεμάι), Κασάπης (90' Μπαριαμπάς).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35