social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Και στο τέλος... ισοπαλία για Θρίαμβο και Γαλάτσι (1-1)

Και στο τέλος... ισοπαλία για Θρίαμβο και Γαλάτσι (1-1)

Ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια της ημέρας στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο έγινε στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης» του Χαϊδαρίου, όπου ο τοπικός Θρίαμβος και το Γαλάτσι διεκδίκησαν επί ίσοις όροις τη νίκη, για να περιοριστούν τελικά στο ισόπαλο 2-2.

«Όλα τα λεφτά» στο ματς ήταν το δεύτερο ημίχρονο, που πρόσφερε τέσσερα γκολ και ένα δοκάρι στους θεατές. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που απέκτησαν προβάδισμα και, μάλιστα, «ασφαλείας», καθώς βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 μέσα σε ένα δίλεπτο με τα γκολ που πέτυχαν ο Θεοδωρακάτος με φάουλ (56') και ο Γεωργαντώνης με σουτ από θέση εκτός περιοχής (57'). Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να μειώσουν άμεσα και, συγκεκριμένα, στο 64' χάρη σε φάουλ του Τζεβελέκου από πλάγια θέση (1-2). Μάλιστα, έδωσαν συνέχεια στην αντεπίθεσή τους, ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 81' με πλασέ του Κοντοπύργια. Οι Χαϊδαριώτες αναζήτησαν κάτι περισσότερο, έχοντας στο 90' δοκάρι σε σουτ του Σαλλιτά από θέση εκτός περιοχής, αλλά και άλλη μία ευκαιρία με τον Συριόπουλο να σουτάρει μόλις άουτ.

Διαιτητές: Παναγιωτάρας, Ματσούκας-Τζανόγλου

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔ. (Δημήτρης Τζαβέλας): Κούμης, Μπαγετάκος, Λώλος, Τζεβελέκος, Κερμέζο, Χήτος (56' Μπαγιαρτάκης), Κριεμάντι (85' Σαλλιτά), Θεοδώρου (70' Χατζηκωνσταντίνου), Κοντοπύργιας, Συριόπουλος, Δράμης

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Γιάννης Μητρούσης): Θεοφανίδης, Θωμαΐ, Παπαδόπουλος, Βογατσάς, Αρναρέλλης, Γεωργαντώνης, Θεοδωρακάτος, Παπανίκας (59' Μανέτας), Μουρελάτος (59' Μπαϊράμι), Χατζηπαναγιώτης, Ραπάι.

(Η φωτογραφία είναι από φετινό παιχνίδι του Θρίαμβου Χαϊδαρίου με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35