social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαθμό «χρυσάφι» ο ΓΣ Καισαριανής, «πικρή» ισοπαλία για Μικρασιατικό Αστέρα (1-1)

Βαθμό «χρυσάφι» ο ΓΣ Καισαριανής, «πικρή» ισοπαλία για Μικρασιατικό Αστέρα (1-1)

Το ματς της Καισαριανής είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι, ως τέτοιο δεν ανεδειξε νικητή και το φινάλε του έφερε με εκ διαμέτρου αντίθετα συναισθήματα στα δύο «στρατόπεδα»!

Στο παιχνίδι που έγινε στο δημοτικό γήπεδο της πόλης «Μιχ. Κρητικόπουλος» και με το οποίο ολοκληρώθηκε η 18η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ, Μικρασιατικός Αστέρας και ΓΣ Καισαριανής έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με το αποτέλεσμα να είναι «πικρό» για τους γηπεδούχους και «χρυσό» για τους φιλοξενούμενους! Οι κόκκινοι δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν το προβάδισμα που απέκτησαν από το πρώτο ημίχρονο απέναντι στους κιτρινόμαυρους που αντιπαράθεσαν στην υψηλή ποιότητα του αντιπάλου τους τη μαχητικότητά τους, την πειθαρχημένη παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο και τη «δίψα» τους για ένα θετικό αποτέλεσμα, η οποία εκπορευόταν και από τη μεγάλη τους ανάγκη για βαθμούς.

asteras_panigirismoi.jpg


Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ στην πρώτη καλή φάση που δημιουργήθηκε στο ματς. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Σαπαλίδης βρέθηκε σε θέση βολής, όμως στο πλασέ που επιχείρησε η μπάλα κατευθύνθηκε ψηλά και κατέληξε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί, όμως στο 17ο λεπτό δέχθηκαν το γκολ, όταν ο Αμπντέλ Ραχήμ έκανε τη σέντρα σουτ από τη δεξιά πτέρυγα και ο Σαπαλίδης έσπρωξε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Δύο λεπτά μετά ο δημιουργός του πρώτου γκολ αστόχησε από καλή θέση, για να ακολουθήσει ένα διάστημα αγώνα στο οποίο κυριάρχησαν οι μονομαχίες, αλλά και οι... γκρίνιες προς τον διαιτητή Τσουκαλά. Λίγο πριν την ανάπαυλα οι ισορροπίες του αγώνα ανατράπηκαν, όταν μετά από δυναμική διεκδίκηση της μπάλας στον χώρο του κέντρου, ο Κωνσταντινίδης αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Ο ΓΣ Καισαριανής θα αποκτούσε ένα σημαντικό αβαντάζ ενόψει του δευτέρου ημιχρόνου, το οποίο έμενε να φανεί αν θα εκμεταλλευόταν.

gs_panigirismoi.jpg


Πράγματι στο δεύτερο ημίχρονο η αριθμητική ανισορροπία φάνηκε, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πάρει μέτρα στο γήπεδο και να πηγαίνουν σαν... καμικάζι στις φάσεις, με σκοπό να προκαλέσουν λάθη και να αξιοποιήσουν κάποιο από αυτά. Στο 50ο λεπτό ο Κασάπης έπιασε φιλόδοξο σουτ από μακρινή απόσταση το οποίο δεν αιφνιδίασε τον Μιχελή, στο 57' ο Ψαραδέλης δεν σούταρε «γεμάτα» από καλή θέση μέσα στην περιοχή, για να φτάσουμε στο 76' όπου σημειώθηκε το γκολ της ισοφάρισης. Από εκτέλεση κόρνερ των γηπεδούχων η μπάλα απομακρύνθηκε, οι παίκτες του Μ. Πολυμέρη έψαξαν τη γρήγορη αντεπίθεση, ο Μιράκας από την αριστερή πλευρά έβγαλε στον άξονα μόνο του τον Κασάπη, εκείνος «κουβάλησε» αρκετά μέτρα μέχρι να μπει στην περιοχή και μόλις βρέθηκε απέναντι στον Μιχελή, τον πλάσαρε ψύχραιμα για το 1-1. Ο χρόνος που απέμενε ήταν ελάχιστος, οι δυνάμεις είχαν πλέον εγκαταλείψει τους ποδοσφαιριστές του Ηλ. Καλοπήτα, που φάνηκε αδύνατο να αντιδράσουν και να βρουν δεύτερο γκολ. Προσπάθησαν στα τελευταία λεπτά να απειλήσουν, στις καθυστερήσεις θα μπορούσαν να έχουν εκμεταλλευτεί τη σύγχυση που δημιουργήθηκε στην «καρδιά» της άμυνας από μία στατική φάση, τη στιγμή που οι κιτρινόμαυροι έδειχναν να ικανοποιούνται από τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά και να είναι ικανοί να κάνουν για δεύτερη φορά τη ζημιά. Το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή Τσουκαλά βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν σαν νίκη το αποτέλεσμα και τους γηπεδούχους να μένουν με τη δυσαρέσκεια και τον προβληματισμό. Κατά την αποχώρηση, μάλιστα, των δύο ομάδων από τον αγωνιστικό χώρο, δεν έλειψαν οι αψιμαχίες, με τους ψυχραιμότερους ωστόσο να παρεμβαίνουν και να λύνουν τις παρεξηγήσεις.

Διαιτητές: Τσουκαλάς, Βλατάκης-Αθανασόπουλος

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Μιχελής, Σμυρνάκης (69' Βουτυράς), Έσλερ (86' Βουγιουκλίδης), Ε. Κουτσογκίλας (86' Κακός), Μαραγκουδάκης, Κωνσταντινίδης, Ψαραδέλης, Σάμιος, Σαπαλίδης, Αμπντέλ Ραχήμ, Π. Κουτσογκίλας (46' Τζέλη)

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Μαρίνος Πολυμέρης): Ηρακλής, Σκόρδος, Μιράκας, Κουμπαρούλης, Γιαννουλάκης, Σούλκο, Καριντζαΐδης (64' Νίκου), Σβίγγος, Γεωργίου (88' Μπαριαμπάς), Αναστασίου, Κασάπης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35