social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έκοψε την πίτα της η Ακαδημία της Διάνας Ηλιούπολης [pics]

Έκοψε την πίτα της η Ακαδημία της Διάνας Ηλιούπολης [pics]

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των ακαδημιών της Διάνας Ηλιούπολης καθώς και της ανδρικής ομάδας.

Λίγο μετά τις 20.00 το γήπεδο Ηλιούπολης Β' άρχισε να σφύζει από... ζωή αφού με παρουσιαστές τον πασίγνωστο δημοσιογράφο και υπεύθυνο υποδομών του συλλόγου, Λάμπρο Μπαλάφα, και την συνάδελφο του, Έλενα Παπαδοπούλου, έγινε μια γιορτή που θα την ζήλευαν ακόμη και ομάδες ανώτερων κατηγοριών.

Παρουσία αρκετών μελών της α' ομάδας, του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου καθώς και αρκετών γονιών έλαβε χώρα μια όμορφη εκδήλωση όπου ασφαλώς τα χαμόγελα των νεαρών αθλητών του συλλόγου "έκλεψαν" την παράσταση.

Η Διάνα απέδειξε τη μεγάλη δυναμική που διαθέτει σε επίπεδο αναπτυξιακών ηλικιών αφού αυτή τη στιγμή αριθμεί τουλάχιστον 350 παιδιά που αντιστοιχούν σε 20 τμήματα έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στα αντίστοιχα πρωταθλήματα που συμμετέχουν.

Από τις εξέχοντες παρουσίες φυσικά ήταν διάφοροι δημοτικοί σύμβουλοι που έδωσαν το παρών καθώς και ο Δήμαρχος της περιοχής.

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης φρόντισαν να μην λείψει τίποτα, με τους νεαρούς αθλητές να παίρνουν το κομμάτι της βασιλόπιτας που τους αναλογούσε ενώ έγινε και λαχειοφόρος αγορά όπου κληρώθηκαν πολύ ενδιαφέροντα δώρα.

Από νωρίς είχε στηθεί και Προτζέκτορας όπου οι νεαροί αθλητές παρακολούθησαν μερικές από τις προσπάθειες που είχαν όλη τη σεζόν καθώς και γκολ της ανδρικής ομάδας για την περίοδο 2022-2023.

Παράλληλα άπαντες είχαν την ευκαιρία να δουν μέσω βίντεο τον πρώτο σκόρερ του Ολλανδικού Πρωταθλήματος, Τάσο Δουβίκα που έστειλε το δικό του μήνυμα, υπογραμμίζοντας ότι μόνο με συνεχή δουλειά πετυχαίνει ένας αθλητής.

Τέλος άπαντες ανανεώσαν το ραντεβού τους για το κόψιμο της Βασιλόπιτας της επόμενης αγωνιστικής σεζόν.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΡΑΚΑΤΩ


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35