social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αρζένης: Η απόφασή μου ήταν επιβεβλημένη

Αρζένης: Η απόφασή μου ήταν επιβεβλημένη

Στην αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του Αγ. Δημητρίου αναφέρθηκε μέσω προσωπικής του δηλώσης ο Κώστας Αρζένης, κάνοντας λόγο για επιβεβλημένη απόφαση, χωρίς όμως να εξηγεί τα αίτιά της.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους με τους οποίους συνεργάστηκε στην «μπάρτσα», κάνοντας ειδική μνεία στον πρόεδρο της ομάδας, Μανώλη Τζινευράκη. Αναλυτικά:

«Δυστυχώς, μετά από ώριμη, αλλά συνάμα και πολύ δύσκολη απόφαση, αναγκάζομαι να σταματήσω από τη θέση του προπονητή του Αγ. Δημητρίου, λόγω πολύ σοβαρών προσωπικών λόγων. Οι άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα γνωρίζουν πολύ καλά γιατί πάρθηκε μια τέτοια απόφαση στην πιο κρίσιμη καμπή των αγώνων μπαράζ, αλλά δυστυχώς ήταν επιβεβλημένη. Άπαντες γνωρίζουν ότι έδωσα και την ψυχή μου επτά μήνες στην ομάδα (με τα λάθη και τις παραλείψεις μου) πράγμα αδιαμφισβητητο. Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους συνεργάτες μου, τους υπέροχους οπαδούς μας, τους λεβέντες ποδοσφαιριστές μας, ιδιαίτερως τους κ. κ Καπώνη, Ζαμπάρα, Παπαδημητρίου, Κονταράτο για την άψογη συνεργασία μας. Αφήνω τελευταίο τον πρόεδρο κ. Τζινευράκη. Φίλε, αδερφέ Μανώλη σ' ευχαριστώ πολύ για όλα, εις το επανειδίν.

ΥΓ.: Είμαι σίγουρος για την άνοδο της ομάδας, μια άνοδο που μας τη στέρησε ένας ανεκδιήγητος διαιτητής στις 2/4. Με αγάπη και εκτίμηση, Κώστας Αρζενης».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35