social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με το ενάμησι πόδι στα μπαράζ της ΕΠΟ ο Ηλυσιακός, 3-0 την ΑΕ Χαλανδρίου

Με το ενάμησι πόδι στα μπαράζ της ΕΠΟ ο Ηλυσιακός, 3-0 την ΑΕ Χαλανδρίου

Πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις ο Ηλυσιακός επικράτησε με 3-0 της ΑΕ Χαλανδρίου για την 4η αγωνιστική των μπαράζ κατάταξης και βρίσκεται με το 1,5 πόδι στα μπαράζ της ΕΠΟ.

Το συγκρότημα του Ανδρέα Μαντζούνη πετυχαίνοντας δυο γκολ σε διάστημα 11' ''κλείδωσε'' τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο και πλέον βάζει πλώρη για τα επόμενα ματς κατάταξης.

Από την άλλη το Χαλάνδρι δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή μέρα, με τις απουσίες των Τρυφιάτη και Φουκούλη να αποτυπώνονται στον αγωνιστικό χώρο, καθώς οι πράσινοι υστέρησαν στο κομμάτι της δημιουργίας αφού δεν φάνηκαν τόσο απειλητικοί όσο στα προηγούμενα ματς.

Μόλις στο 2' έγινε οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ, όταν ο Μαρίνου εκτέλεσε το κόρνερ και μετά από κόντρες ο Κασσιανός με προβολή έκανε το 1-0. Το τέρμα αυτό έδωσε φτερά στους γηπεδούχους που διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 11' οταν ο Ρέτζο με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Μαρίνου έκανε το 2-0. Στη συνέχεια ο Ηλυσιακός είχε ευκαιρίες και για τρίτο τέρμα όμως ο Μυλωνάς βρέθηκε σε καλή ημέρα και διατήρησε το 2-0 μέχρι το τέλος του α' ημιρχόνου.

Στο 21 ο Μαρίνου που ήταν από τους κορυφαίους του Ηλυσιακού, με κάθετη πάσα βρήκε τον Γαλημίτη όμως το σουτ του τελευταίου βρήκε σε ετοιμότητα τον Μυλωνά που έδιωξε με τα πόδια. Στο 27' το σουτ του Γαλημίτη δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 34' ο Μαρίνου με ωραία σέντρα βρήκε στο πρώτο δοκάρι τον Κασσιανό όμως η κεφαλιά του πέρασε παράλληλα. Η τελευταία καλή προυπόθεση για τον Ηλυσιακό σημείωσε στο 41' όταν ο Τσέργας με περίτεχνη ενέργεια πέρασε τους αμυντικούς του Χαλανδρίου, όμως την τελευταία στιγμή ο Μανουσάκης έδιωξε.

Με την έναρξη του β' μέρους το Χαλάνδρι είχε την ευκαιρία να μειώσει όμως ο Αλεξανδράκης είδε το σουτ που επιχείρησε να καταλήγει στα σώματα. Στο 48' ο Ηλυσιακός βγήκε στην αντεπίθεση και είχε την ευκαιρία να κάνει το 3-0, όμως ο Λέκκας μετά την πάσα του Κασσιανού είδε στο σουτ που επιχείρησε τον Μυλωνά να αντιδρά σωστά. Στο 57' η... σεμνή τελετή έλαβε τέλος όταν ο Λέκκας εκμεταλλεύτηκε την όμορφη ενέργεια του Γαλημίτης μετά την καθετη του Μαρίνου και με πλασέ σε ανηπεράσπιστη εστία έκανε το 3-0.

Πάντως στη φάση αυτή το Χαλάνδρι διαμαρτυρήθηκε ότι η φάση ξεκίνησε από φάουλ.

Στο 59' η σέντρα του Βλάχου πέραε άουτ, ενώ στο 60' ο Ηλυσιακός είχε δοκάρι σε λόμπα του Γαλημίτη που βρέθηκε μόνος απέναντι απ΄οτον Μυλωνά. Στο 73' ο Μαρίνου έπιασε το γυριστό σουτ όμως η μπάλα έφυγε μόλις άουτ. 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης) Μπαλασάκης, Χριστόπουλος, Παρασκευόπουλος (83' Τσαραούσης), Κούτρας, Ρέτζο, Ταχιράι, Κασσιανός (74' Σινομάτι), Τσέργας (83' Άνχελ), Γαλημίτης (60' Κάρδαρης), Μαρίνου (83' Σαρρηασλάνογλου), Λέκκας.

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Σταύρος Αμανατίδης) Μυλωνάς, Ντούλε, Βλάχος, Μανουσάκης, Ντζαβίδας, Πάζα, Αζάλ (79' Κοντοές), Μπράχος (90' Παπαθανάσης), Καλιαμπάκας (66' Κανελλόπουλος), Κατσιούλης (90' Γκουτζουπιάς), Αλεξανδράκης (79' Κεχρής).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35