social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σώθηκε ο Πανιώνιος Καισαριανής, αναμονή για Παράδεισο

Σώθηκε ο Πανιώνιος Καισαριανής, αναμονή για Παράδεισο

Με πανηγυρικό τρόπο εξασφάλισε την παραμονή του στη Β' ΕΠΣΑ ο Πανιώνιος Καισαριανής, που έβαλε θετικό επίλογο σε μία περιπετειώδη χρονιά.

Στο γήπεδο της Πεύκης η ομάδα του Π. Κυριακουλέα επικράτησε με 3-0 του Παράδεισου και εξασφάλισε την τρίτη θέση στην κατάταξη των μπαράζ, που εν τέλει οδηγεί απευθείας σε σωτηρία. Από την άλλη, η ουραγός ομάδα του Αμαρουσίου θα παραμείνει στην Κατηγορία μόνο αν το Χαϊδάρι πετύχει την άνοδο στη Γ' Εθνική μέσα από τα μπαράζ των πρωταθλητών των Ενώσεων.

Οι κυανέρυθροι άνοιξαν το σκορ στο 27ο λεπτό, όταν ο Ασωνίτης ευστόχησε με πλασέ μετά από ασίστ του Νομικού (0-1). Στο 51' ο Ντόκος εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην άμυνα και με πλασέ έγραψε το 0-2, ενώ στο 75' ο Παριανός πήρε το «ριμπάουντ» από σουτ του Χατζηστεφάνου στο δοκάρι και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3. Ενδιάμεσα, στο 67', ο Ασωνίτης είχε εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι.

Διαιτητές: Σύψας, Ισσά-Κατελανάκης

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ (Γιώργος Σιμιτζόγλου): Κ. Γούλας, Χριστόπουλος (60' Σιούτης), Μιχαλάς, Χαβανετίδης, Λ. Πετόκου, Καραλής, Ζαννέτος, Ι. Γούλας (60' Μπολέτης), Βρανάς (60' Σιμιτζόγλου), Λεφάκης, Κ. Πετόκου

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣ. (Παύλος Κυριακουλέας): Χρυσαναστάσης, Βουτζαλής, Μελιγός, Απέργης, Παριανός (85' Τσιντάνος), Λιάπας, Ασωνίτης, Διονυσόπουλος, Ντόκος (62' Αλεξίου), Χατζηστεφάνου, Νομικός (56' Γκόφας).

(photo: Ο Ντόκος μόλις έχει σκοράρει για το 0-2 και τρέχει να πανηγυρίσει)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35