social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λεπτό προς λεπτό η Γενική Συνέλευση στην ΕΠΣΑ

Λεπτό προς λεπτό η Γενική Συνέλευση στην ΕΠΣΑ

Ο Δημήτρης Θεοδώρου θα βρίσκεται στα γραφεία της ένωσης Αθηνών και θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τα τεκταινόμενα από την γενική συνέλευση. 

 Μείνετε συντονισμένοι

Φίλες και φίλοι του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, καλησπέρα σας από τα γραφεία της ΕΠΣΑ στην οδό Ακαδημίας. Από εδώ θα σας ενημερώσουμε σχετικά με ζητήματα που θα αφορούν τη νέα αγωνιστική περίοδο και τις διοργανώσεις της. 


19:17: Στην αίθουσα που θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση υπάρχει ήδη αρκετός κόσμος, ενώ η προσέλευση των εκπροσώπων των σωματείων συνεχίζεται.

epsa_1.jpg

 
19:25: Ο Παναγιώτης Δημητρίου έχει προσέλθει στην αίθουσα, η διαδικασία ξεκινάει. 

epsa_2.jpg


19:28: Στον πρόλογό του και αφού πρώτα συνεχάρη τον Ηλυσιακό για την άνοδο και ευχήθηκε κάτι ανάλογο στο Χαϊδάρι, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ επιβεβαίωσε πως το νέο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους των 16 σωματείων και εκείνο της Β' ΕΠΣΑ σε τρεις ομίλους επίσης των 16 σωματείων. Αναφέρθηκε, μάλιστα, στις ειδικές συνθήκες που επικράτησαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. 

19:32: «Δεν την... βρήκα καθόλου με την ΕΠΟ, όπου ήμουν πρόεδρος για εννέα μήνες. Είμαστε εραστές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου» ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών και στάθηκε επικριτικά απέναντι στο γεγονός ότι έγινε τελικός Κυπέλλου Ελλάδος χωρίς κόσμο. 

epsa_3.jpg


19:40: Ειδική αναφορά στον Απόλλωνα Χαλανδρίου, που παρότι αδικήθηκε σε έναν αγώνα μπαράζ για την άνοδο, δεν είχε καμία αποβολή ποδοσφαιριστή του φέτος! 

19:42: Για το Κύπελλο Ήθους, από 500 ευρώ θα πάρουν τα σωματεία της Α' ΕΠΣΑ, από 300 ευρώ τα σωματεία της Β' ΕΠΣΑ και από 200 ευρώ εκείνα της Γ' ΕΠΣΑ.

19:44: Παρατείνεται μέχρι τις 31 Ιουλίου η προθεσμία για δήλωση συμμετοχής β' ομάδων, όπως δεσμεύτηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ, μετά από παρέμβαση του εκπροσώπου του ΓΣ Αργυρούπολης, Κώστα Ασημάκη. 

19:48: Για την Α' Κατηγορία και τη Β' Κατηγορία, οι ομάδες θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 30 Αυγούστου. 

19:49: Το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ θα αρχίσει στις 10 Σεπτεμβρίου! Εκείνο της Β' ΕΠΣΑ στις 24 Σεπτεμβρίου και το πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑ είτε στις 24 είτε την 1η Οκτωβρίου! 

19:51: Η α' φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ (σωματεία Β' και Γ' ΕΠΣΑ) θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου, μαζί με την πρεμιέρα στην Α' ΕΠΣΑ. 

epsa_4.jpg


19:57: Ένταση στη συζήτηση μεταξύ του Π. Δημητρίου και εκπροσώπων των σωματείων, οι οποίοι καταγγέλλουν ότι σε συγκεκριμένα γήπεδα υπάρχουν... επιτροπές υποδοχής και ότι τα υπεύθυνα σωματεία δεν τιμωρούνται παραδειγματικά με συνέπεια να επαναλαμβάνουν τις συμπεριφορές τους.

20:01: Εκπρόσωποι σωματείων της Γ' ΕΠΣΑ καταθέτουν τις απόψεις τους σχετικά με τον αριθμό των σωματείων σε κάθε όμιλο, ζήτημα στο οποίο παρουσιάζονται διαφωνίες. 

20:04: Ο εκπρόσωπος της Κοψαχείλας, Τάκης Μαρκατζίνος, καταθέτει αίτημα για έναρξη του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ νωρίτερα από τις 24 Σεπτεμβρίου, όμως υπάρχουν αρκετές αντιδράσεις στην αίθουσα από άλλα σωματεία. 

20:06: Άλλα δύο αιτήματα από τον Τάκη Μαρκατζίνο για το υψηλό κόστος στην έκδοση δελτίων για αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές που πρόκειται να ελληνοποιηθούν (200 ευρώ), αλλά και για το επίσης υψηλό κόστος στις ομαδικές αποδεσμεύσεις (200 ευρώ), Πρόκειται για δύο αιτήματα που υιοθετούν και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι στην αίθουσα. 

20:13: Παρότρυνση προς τους προπονητές να εκδώσουν άδεια εξάσκησης επαγγέλματος από τη Γ.Γ.Α., εφόσον δεν έχουν, διότι σε πιθανούς ελέγχους από την Πολιτεία θα τιμωρούνται και τα σωματεία και οι ίδιοι οι προπονητές. 

20:17: «Τα βασικό έσοδο της ΕΠΟ είναι η εθνική ομάδα. Να παρακαλάμε να πάει καλά» υπογραμμίζει ο Παναγιώτης Δημητρίου από το βήμα, σε σχέση με αίτημα εκπροσώπου του Ηλυσιακού για ενίσχυση στα σωματεία που έχουν ταξίδια στη Γ' Εθνική. 

20:19: Εγκρίθηκε ο Διοικητικός Απολογισμός για τη σεζόν 2022-2023.

20:20: Εγκρίθηκε ο Οικονομικός Απολογισμός για τη σεζόν 2022-2023. 

20:26: Συζήτηση στην αίθουσα για το αν και κατά πόσο πρέπει να εκσυγχρονιστεί ακόμη περισσότερο η ΕΠΣΑ, όπως για παράδειγμα έκδοση δελτίων και σύνταξη φύλλων αγώνων μέσα διαδικτύου. 

20:32: Ευχήθηκε καλό καλοκαίρι ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ, Παναγιώτης Δημητρίου, και οι εκπρόσωποι των σωματείων αποχωρούν από την αίθουσα. Η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε. Σας ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας και σας ευχόμαστε να έχετε ένα όμορφο βράδυ Δευτέρας! 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35