social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά για Πανιώνιο Καισαριανής και ΓΣ Αργυρούπολης (1-1)

Μοιρασιά για Πανιώνιο Καισαριανής και ΓΣ Αργυρούπολης (1-1)

Έπειτα από ένα ωραίο και αμφίρροπο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ, ο Πανιώνιος Καισαριανής και ο ΓΣ Αργυρούπολης έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιο.

Λίγο πριν την ανάπαυλα οι γηπεδούχοι, που είχαν καλή παρουσία, πήραν το προβάδισμα, όταν ο Τσακλάνος έβγαλε «βαθιά» μπαλιά για τον Απ. Χατζηστεφάνου και εκείνος με δεξί βολέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Τσιτσίλια για το 1-0. Θα πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι από τον ΓΣ Αργυρούπολης διαμαρτυρήθηκαν προς τον δεύτερο βοηθό Κοντογιάννη, θεωρώντας πως ο σκόρερ βρισκόταν σε αντικανονική θέση τη στιγμή της πάσας. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 62', με τον Κωστόπουλο να ακολουθεί τη φάση μετά από δοκάρι σε πλασέ του Δρακοντίδη και από κοντά να στέλνει την μπάλα στην εστία για το 1-1. Από εκεί κι έπειτα, οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ της νίκης, παρά την κόπωση των ποδοσφαιριστών από το «κουραστικό» τερέν, χωρίς όμως να καταφέρνουν κάτι περισσότερο.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Μαμουνής-Κοντογιάννης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣ. (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Αλευρής, Βουτζαλής, Μελιγός, Απέργης, Αϊβάζης, Διονυσόπουλος, Απ. Χατζηστεφάνου, Τσακλάνος, Ντόκος (65' Πεμάι), Μουχαμέτι, Αγγ. Χατζηστεφάνου (72' Κατωπίδης)

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Τσιτσίλιας, Κωστόπουλος (85' Ρουμπελάκης), Τσάκαλος (46' Γοργάκης), Γιαννίκος, Ασημάκης, Οικονομόπουλος (46' Μπιζίνης), Χρήστου, Καρανικολάου (72' Μπακάλης), Γκρεβτσίδης (72' Κωστάκης), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35