social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΟ Περιστερίου: Στο πλευρό του Σάσσαλου ο Μητρούσης

ΑΟ Περιστερίου: Στο πλευρό του Σάσσαλου ο Μητρούσης

Η στελέχωση του τεχνικού επιτελείου στον ΑΟ Περιστερίου προχώρησε με την προσθήκη ενός νεαρού τεχνικού, απόφοιτου ΤΕΦΑΑ, ο οποίος ωστόσο έχει ήδη «πλούσιες» παραστάσεις στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο, τόσο ως πρώτος προπονητής όσο και ως στενός συνεργάτης άλλων επικεφαλής.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μητρούση, ο οποίος εργάστηκε για αρκετά χρόνια στα Σούρμενα και πέρσι δούλεψε στον ΠΑΣ Γαλάτσι. Ο Μητρούσης θα βρίσκεται στο πλευρό του Σάκη Σάσσαλου, ο οποίος αποκτά έναν πολύτιμο συνεργάτη. Η ανακοίνωση των «ροσονέρι» αναφέρει:

«Προχωράμε βήμα, βήμα. Ο Σάκης Σάσσαλος βρήκε το... δεξί του χέρι κι ακόμα μια σκέψη σαν και τη δική του στον πάγκο του ΑΟ Περιστερίου για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για τον προπονητή Γιάννη Μητρούση που αποτελεί προσωπική του επιλογή την οποία φυσικά αποδέχθηκε ο πρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Βαρελάς. Ο Μητρούσης που είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στα ΤΕΦΑΑ Πειραιά θεωρείται από τους καλύτερους προπονητές, με πολύ ποιοτικές παραστάσεις από το αθηναϊκό ποδόσφαιρο, καθώς έχει εργαστεί στις ομάδες Γαλάτσι, Νέα Ιωνία, Σούρμενα, Καματερό αλλά και στη Μικτή Αθηνών».

 


Σχετικά άρθρα

ΕΠΣΑ: Στις 27 και 28/4 οι αγώνες κατάταξης της Α' ΕΠΣΑ Ι Ενημέρωση και για τους αγώνες κατάταξης της

Δυνατό τεστ για Θύελλα Αγ. Δημητρίου και Τράχωνες (0-2)

Νίκησε τον αξιόμαχο Αθηναϊκό με 2-1 και… όχι μόνο η Διάνα Ηλιούπολης!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35