social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Μπαμ» με... δίδυμους πύργους στην άμυνα το Παλαιό Φάληρο!

«Μπαμ» με... δίδυμους πύργους στην άμυνα το Παλαιό Φάληρο!

Ιδανικό «χτύπημα» και, μάλιστα, διπλό πραγματοποίησε το Παλαιό Φάληρο για την ενίσχυση στα μετόπισθεν, αναβαθμίζοντας το ρόστερ του ενόψει του Πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑ.

Στα πλάνα του Αλέκου Ρίζου θα βρίσκονται τη νέα σεζόν ο Άλμπι Λένγκα και ο Γιώργος Αφράτης, δύο ποδοσφαιριστές με αξιοσημείωτη διαδρομή στις εθνικές κατηγορίες και τα αθηναϊκά γήπεδα.

Ο Λένγκα έχει καταγράψει 2 συμμετοχές στη Β' Εθνική με την Ηλιούπολη και επιπλέον 64 στη Γ' Εθνική με Αστέρα Μαγούλας, Αιολικό, Καλαμάτα, Επισκοπή, ΑΕ Μυλοποτάμου, Ρόδο και Προοδευτική, επίσης σε εθνικές κατηγορίες έχει αγωνιστεί με ΑΕ Μυκόνου και Καραβά, ενώ ο 34χρονος άσος προέρχεται από μία σεζόν αρχικά στον Αήττητο Σπάτων και ακολούθως στην Ελλάδα Ποντίων.

Όσο για τον Αφράτη, μετράει 19 συμμετοχές σε επίπεδο Β' Εθνικής με Χανιά, Αχαρναϊκό και Αήττητο Σπάτων, άλλες 45 στη Γ' Εθνική με Τράχωνες, Θύελλα Ραφήνας, Ιωνικό και Αστέρα Αμαλιάδας, ενώ την περσινή σεζόν ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έπαιζε στα γήπεδα της Ανατολικής Αττικής με τα χρώματα του Άρη Βούλας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35