social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αίσθηση με Κόρμπο ο Διαγόρας Αιγάλεω!

Αίσθηση με Κόρμπο ο Διαγόρας Αιγάλεω!

 

Μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην ιστορία του αθηναϊκού ποδοσφαίρου ολοκλήρωσε ο Διαγόρας Αιγάλεω, παίρνοντας τη... σκυτάλη από τον γειτονικό Ήφαιστο Περιστερίου που μέσα στο καλοκαίρι είχε έρθει σε συμφωνία με τον Μιχάλη Κύργια.

Ο προπονητής των πράσινων, Βασιλης Βογλης μπόρεσε  να πείσει τον Παναγιώτη Κόρμπο να απαντήσει θετικά και να ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας ενόψει της συμμετοχής της στο νέο Πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ, ως νεοφώτιστης!

Οι αριθμοί που συνοδεύουν το βιογραφικό του 37χρονου μεσοαμυντικού είναι αποκαλυπτικοί του μεγέθους της επιτυχίας των ανθρώπων του Διαγόρα. Ο πολύπειρος άσος μετράει 280 συμμετοχές αλλά και 15 γκολ σε επίπεδο Super League (ή Α' Εθνικής), ως επί το πλείστον με τη φανέλα του Πανιωνίου σε μερικά από τα καλύτερα χρόνια των κυανέρυθρων στην κορυφαία κατηγορία.

Συνολικά οι συμμετοχές του στις τρεις πρώτες εθνικές κατηγορίες είναι 402, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στα τοπικά πρωταθλήματα της Βοιωτίας και της Αχαΐας, με τα χρώματα του Κυπάρισσου Αντίκυρας και του Παναιγιάλειου, αντιστοίχως.

Σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Διαγόρα έπαιξε η πολύ καλή προσωπική σχέση που διατηρεί ο Κόρμπος με τον προπονητή της ομάδας, Βασίλη Βόγλη, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να υπολογίζει στα πλάνα του έναν ποδοσφαιριστή που θα προσφέρει ποικίλες υπηρεσίες στον αγωνιστικό χώρο.

Βόγλης και Κορμπος Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ήταν συμπαίκτες στην Προοδευτικη.

 


Σχετικά άρθρα

Ισχνό βήμα ο Μικρασιατικός Αστέρας, 2-1 τον Άγιαξ Ταύρου

Με ήρωα τον Μεϊμαρογλου η Δόξα Βύρωνος απέκλεισε σε πέναλτι τον Αστέρα Εξαρχείων

Κορυφή ο Απόλλων Χαλανδρίου με αγχωτική νίκη (1-0 τον Κολωνό)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35