social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ισόπαλο το ντέρμπι του Χαλανδρίου (1-1)

Ισόπαλο το ντέρμπι του Χαλανδρίου (1-1)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι του Χαλανδρίου για την 3η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

ΑΕ Χαλανδρίου και Απόλλων έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στο δημοτικό στάδιο της πόλης, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα λίγο πριν την ανάπαυλα και τους φιλοξενούμενους να «απαντούν» προς το τέλος της αναμέτρησης. Ήταν το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (45+1'), όταν ο Κορωναίος πήρε το «ριμπάουντ» μετά από απόκρουση του Καλλιαμπακου σε σουτ του Κατσιούλη και με πλασέ έκανε το 1-0. Οι κυανόλευκοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 81ο λεπτό, όταν ο Χαραλάμπους «τσίμπησε» την μπάλα από τον Ζαρούχλα και προ κενής εστίας έγραψε το 1-1. Μάλιστα, ο Απόλλων θα μπορούσε να έχει πάρει και το «τρίποντο» στις καθυστερήσεις, όταν ο Κανδεράκης βγήκε απέναντι στον γκολκίπερ των πράσινων, όμως είδε την μπάλα να περνάει μόλις άουτ στο πλασέ που επιχείρησε. Θα πρέπει να σημειωθεί, επίσης, ότι στο 65' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Κατσιούλη, χάνοντας την ευκαιρία να «τελειώσουν» το ματς σε εκείνο το χρονικό σημείο. 

Διαιτητές: Πατεράκης, Γεωργιτσόπουλος-Καφρίτσας

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Λάκης Σμυρνής): Ζαρούχλας, Τσιρβούλης (67' Κοντοές), Γυφτάκης (46' Κανελλόπουλος), Ντζαβίδας, Τριανταφυλλίδης, Γκουτσιούλας, Κορωναίος, Μπράχος, Κούτσιας (67' Σιάννης), Κατσιούλης (76' Τζήμας), Τζεμάρης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Καλλιαμπάκος, Παγώνης, Πρόξενος (46' Ζκέρης), Ψάλλας, Καναλουπίτης, Αγκόλλη, Νίνος (46' Μπεθάνης), Ζώης (46' Κανδεράκης), Κούρος (67' Λυμπερόπουλος), Χαραλάμπους, Παπουτσής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35