social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θύελλα Αγ. Δημητρίου: «Έσπασε το ρόδι», έβαλε «τέλος» στο αρνητικό σερί

Θύελλα Αγ. Δημητρίου: «Έσπασε το ρόδι», έβαλε «τέλος» στο αρνητικό σερί

Ο στόχος της σωτηρίας δείχνει να χάνεται για τη Θύελλα Αγ. Δημητρίου, με δεδομένο ότι κατά πάσα πιθανότητα ακόμη και οι ομάδες που θα τερματίσουν στη 14η θέση, στους δύο ομίλους της Α' ΕΠΣΑ, θα οδηγηθούν απευθείας σε υποβιβασμό.

Συγχρόνως, η απόσταση των 13 βαθμών από τη 13η θέση, στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος δεν καλύπτεται...

Ωστόσο, στις τάξεις της ομάδας των νοτίων προαστίων η δουλειά συνεχίζεται αδιάκοπα από τον Ηλία Τζεμόπουλο και τους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου η επόμενη μέρα να βρει τη Θύελλα ακόμη πιο δυνατή και έτοιμη για τις προκλήσεις της νέας σεζόν. 

Με την επικράτηση επί του Άγιου Θωμά με το εμφατικό 3-0 στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής η ομάδα του Αγ. Δημητρίου «έσπασε το ρόδι» για το 2024. Παράλληλα, οι μπλε έβαλαν ένα «τέλος» σε ένα διάστημα τριών μηνών όπου δεν είχαν καταφέρει να πετύχουν κάποιο νικηφόρο αποτέλεσμα. Σε αυτό το τρίμηνο, αναλυτικά, μέτρησαν 9 ήττες και 2 ισοπαλίες, με το προηγούμενο «τρίποντο» να χρονολογείται στις 10 Δεκεμβρίου, όταν για τη 14η αγωνιστική η Θύελλα επικρατούσε με 2-1 του Ηφαίστου.

Η ομάδα του Ηλ. Τζεμόπουλου μπαίνει, πλέον, στην τελική ευθεία του Πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας με τη μέγιστη δυνατή αγωνιστικότητα όλα τα παιχνίδια και προπάντων με την αξιοπρέπεια που τη συνοδεύει σε όλη αυτή την πολυετή προσπάθειά της. 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35