social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Οι Ίωνες Αλίμου γύρισαν από την... κόλαση σε ένα λεπτό, 2-1 την Κορωνίδα

Οι Ίωνες Αλίμου γύρισαν από την... κόλαση σε ένα λεπτό, 2-1 την Κορωνίδα

Χαρακτήρα έβγαλε στο γήπεδο Καλαμακίου Β' η ομάδα των Ίωνων Αλίμου που επικράτησε με 2-1 της Κορωνίδας Γαλατσίου.

Οι κυανόλευκοι παρότι έμειναν πίσω στο σκορ, έδειξαν την ποιότητα τους παρά τις σημαντικές απουσίες που αντιμετώπισαν και πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο απέναντι σε μια ομάδα που είχε επίσης απουσίες, ολοκληρώνοντας το ματς με παίκτη λιγότερο αφού στο 85' αποχώρησε ο Μαρούδας και ενώ ο Πάρης Πάτσιος είχε κάνει και τις 5 αλλαγές του.

Στο 57' η Κορωνίδα έκανε το 0-1.

Ο Σκέμπι άλλαξε τη μπάλα με τον Κοτόφ, με τον πρώτο να γίνεται ο τελικός αποδέκτης και με πλασέ σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι Ίωνες κυριάρχησαν στο γήπεδο και αφού ισοφάρισαν στο 84' με κεφαλιά του Χαλικιά, έκαναν την ανατροπή 1' αργότερα.

Ο Φερρατσάκου έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Ποιμενίδης με γυριστό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής πέτυχε το 2-1, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Διαιτητής ήταν ο Νικολάου με βοηθούς τους Τριανταφύλλου και Γιαννόπουλο.

ΙΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (Αντώνης Σκουμπουρδής) Τζιβελέκης, Νικήτας, Χαλικιάς, Ευγενίδης, Ζήσης (87' Παπαδόπουλος), Δημόπουλος, Κανάκης (68' Λαζάρου), Χατζηανόγλου, Γκλεζάκος (68' Φερρατσάκου), Δημητρακόπουλος, Ποιμενίδης.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Πάρης Πάτσιος) Κωτσάκης, Γιαννόγλου (83' Ζενέλι), Κορρες (83' Ντόγια), Σοαντζόγλου, Καραμπελας, Κουτσουβέλης, Σκέμπι (70' Τσελέντης), Μαύρος (87' Σερέτης), Μαρουδας, Κοτοφ, Παπαδελης (87' Καραγιαννάκης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35