social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δίκαια ο Ατρόμητος Χαλανδρίου, 2-1 τον ΠΑΣ Γαλάτσι

Δίκαια ο Ατρόμητος Χαλανδρίου, 2-1 τον ΠΑΣ Γαλάτσι

Έδειξε να θέλει περισσότερο τη νίκη ο Ατρόμητος Χαλανδρίου στην αναμέτρηση με το Γαλάτσι και έφτασε σε αυτήν, επικρατώντας με 2-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ζωηρά στον αγωνιστικό χώρο και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων, με τον Τουμαζάτο να σκοράρει με πλασέ από θέση τετ α τετ στο 20' για το 1-0 και τον Μιχαλέα να γράφει το 2-0 με ψηλοκρεμαστό σουτ από μακρινή απόσταση στο 36ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν τρία λεπτά μετά (39') με γκολ του Χατζηπαναγιώτη ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Μεσούλι και πλάσαρε εύστοχα, όμως η αντεπίθεση δεν είχε συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο. Να σημειωθεί ότι το Γαλάτσι ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Αλ. Ραπάι με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 88' για χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο.

Διαιτητές: Γιαννόπουλος, Γεωργιτζόπουλος-Τζίβρας

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛ. (Ηλίας Μπλάνας): Αρ. Μεσούλι, Αλ. Μεσούλι, Αφεντουλίδης, Δ. Αναγνώστου, Παπάζογλου, Σφακάκης, Σταφυλοπάτης, Τουμαζάτος (68' Κιούσης), Χονδρογιάννης, Μιχαλέας (80' Μπελεχρής), Ταμπάκος (72' Ν. Αναγνώστου)

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Γιάννης Μητρούσης): Θεοφανίδης, Γκιώνης, Ραπάι, Δουδουμόπουλος, Γιαννόπουλος, Καραγιάννης (75' Ξυδούς), Μπαϊράμι (33' λ.τρ. Θωμάι), Μανέτας (46' Νταβαρίνος) Τσέπας (46' Γεωργαντώνης), Χατζηπαναγιώτης, Αλ. Ραπάι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35