social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δύσκολα ο ΑΟ Καλαμακίου στην «Αλεπότρυπα», 2-1 τη Δόξα Γκύζη

Δύσκολα ο ΑΟ Καλαμακίου στην «Αλεπότρυπα», 2-1 τη Δόξα Γκύζη

Κάθε άλλο παρά εύκολη αποδείχθηκε η υπόθεση «νίκη» για τον ΑΟ Καλαμακίου στο γήπεδο της «Αλεπότρυπας» κόντρα στη Δόξα Γκύζη.

Η ομάδα του Γ. Καραΐνδρου επικράτησε με 2-1 απέναντι στον μαχητικό αντίπαλό της, χάρη σε ένα γκολ λίγα λεπτά πριν την εκπνοή.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα από το 4ο λεπτό χάρη σε κεφαλιά του Παπαχρόνη μετά από εκτέλεση κόρνερ (0-1), όμως δέκα λεπτά μετά (14') ο Οικονόμου ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Μήτσουλας και έκανε το 1-1. Στο 30' οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το δεύτερο γκολ, όταν η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Γιακουμάκη. Στο δεύτερο μέρος ο ΑΟ Καλαμακίου έψαξε το γκολ της νίκης και το βρήκε στο 86', όταν υποδείχθηκε πέναλτι για ανατροπή του Χατζηστεργίου από τον Ματσούκα το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Γιανναράκος για το 1-2.

Διαιτητές: Γκέτσος, Ζήσης-Κούλης

ΔΟΞΑ ΓΚΥΖΗ (Βαγγέλης Ραμούνδος): Ματσούκας, Συριανός, Τσαίμος (65' Ντερντές), Μαρκάκης, Καρύκης, Βέργης, Οικονόμου, Μπουρολιάς, Κούρος (80' Μαργαρίτης), Μήτσουλας (80' Σταμάτης), Γιακουμάκης

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Γιάννης Καραΐνδρος): Γεωργούσης, Λάιος, Φύτρος (60' Παππάς), Παπαχρόνης (54' Ζαχαρίου), Καλογερόπουλος, Κυργοτάσης, Παπαϊορδάνου (65' Παυλίδης), Γιανναράκος, Χατζηστεργίου, Γαλιατσάτος, Π. Μπιζιργιάννης (46' Κάλλος)

 


Σχετικά άρθρα

Βενάκης: Τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες [vid]

Επιστροφή Κουντουριώτη στον Χαραυγιακό

Γάκης: Είμαστε νέα ομάδα Ι Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35