social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Buzzer beater» ο Μπέρκοβιτς, πρόκριση για τη Διάνα στα πέναλτι στο Περιστέρι!

«Buzzer beater» ο Μπέρκοβιτς, πρόκριση για τη Διάνα στα πέναλτι στο Περιστέρι!

«Buzzer beater» ο Μπέρκοβιτς, πρόκριση για τη Διάνα στα πέναλτι στο Περιστέρι!

Μπορεί ο Στέφανος Μπέρκοβιτς να έστειλε το παιχνίδι του Ηφαίστου στην παράταση (1-1), όμως η Διάνα Ηλιούπολης πήρε την πρόκριση στην 4η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στον ΑΟ Περιστερίου. Οι δυο ομάδες τα έδωσαν όλα παρά τις απουσίες και τις αλλαγές τους στην αρχική ενδεκάδα, ενώ είδαν τους Πέτρο Καμινιώτη (60’) και Γιάννη Γεωργιάδη (120’) αντίστοιχα, να κάνουν ντεμπούτο, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Η πρώτη μεγάλη στιγμή του αγώνα προήλθε από λάθος των φιλοξενούμενων στο 4’, με τον Καμινιώτη να κλέβει και τον Αράχωβα να κερδίζει το άουτ σε τετ α τετ. Μόλις στο 10’ έγινε το 0-1 με διπλή προσπάθεια του Φάρου, ο οποίος πλάσαρε από κοντά έπειτα από σέντρα του Ηλία Κουσάνα και αρχική επέμβαση του Κουσίδη στην κεφαλιά του. Μάλιστα, στο 21’ ο Ευθυμίου πήγε να «κλειδώσει» τη νίκη-πρόκριση, αλλά από πλεονεκτική θέση δεν βρήκε δίχτυα ελέω… Κουσίδη. Δυο καλές στιγμές για τον Όμιλο στο 22’ και το 24’ με τον Τατιόγλου, όμως ο Παπαδόπουλος έφθασε πιο κοντά στο γκολ στο 28’ με σουτ εξωτερικού φάλτσου και στο 34’ έπειτα από καλή κυκλοφορία. Ο Κύπριος μπακ-χαφ εξελίσσεται σε αποκάλυψη των «κυανέρυθρων» με αστείρευτες δυνάμεις και άμεση προσαρμογή σε πολλές θέσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αξιόλογες φάσεις ήταν λιγότερες, αλλά το φινάλε μοναδικό. Ο Σάκης Σάσσαλος έδωσε ευκαιρίες και είδε το νέο «αίμα» να κοιτάει στα μάτια ένα ποιοτικό αντίπαλο μαζί με τους έμπειρους που έδιναν ισορροπία. Οι «ροσσονέρι» ζήτησαν πέναλτι στο 62’ σε «μάχη» των Μπέρκοβιτς-Νίκολι και τον διαιτητή Χριστοδούλου κοντά στην επίμαχη στιγμή. Το 0-1 παρέμενε και στο 90+3’ ο Βαγγέλης είχε την οξυδέρκεια να δει την κίνηση του Μπέρκοβιτς, ο οποίος με ωραίο πάρσιμο της μπάλας βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε για το 1-1 που δεν άλλαξε ούτε στην παράταση λόγω της κόπωσης των ποδοσφαιριστών.

Στα πέναλτι ο Αράχωβας έπιασε την εκτέλεση του σκόρερ, ο Λυμπέρης αστόχησε αλά… Πανένκα και ο Κριτσωτάκης υπέγραψε την πρόκριση με 2-4. Η διαδικασία: Γεωργακόπουλος 1-0, Φάρος 1-1, Λυμπέρης άουτ, Μπαρδάκης 1-2, Δημητρίου 2-2, Γεωργιάδης 2-3, Μπέρκοβιτς απόκρουση Αράχωβα, Κριτσωτάκης 2-4.

*Με κράμπες αποχώρησε στο 95’ ο Δρουγουνάκης. Σύντομα διαθέσιμος.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χριστοδούλου Π., Κασίδης Γ. - Τζιβράς Γ.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σάκης Σάσσαλος): Κουσίδης, Δρουγουνάκης (97’ λ.τρ. Δημητρίου), Χαραλαμπόπουλος (69’ Κεφάλας), Διονυσόπουλος, Κυβέλος (46’ Λυμπέρης), Κωτσοβός (60’ Ζαφειράτος), Τατιόγλου, Ερέκι (69’ Θεοδωρόπουλος), Βαγγέλης, Καμινιώτης (60’ Γεωργακόπουλος), Μπέρκοβιτς.

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γιάννης Κουσάνας): Αράχωβας, Κουσάνας Ηλ. (60’ Πανίδης), Παπαδόπουλος, Νίκολι, Κατσιάνης, Μπαρδάκης, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης (80’ Κριτσωτάκης), Ευθυμίου (89’ Φραγκάκος), Φάρος, Παπαντζίμας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35