social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε δεύτερος ο Τριφυλλιακός

Πέρασε δεύτερος ο Τριφυλλιακός

Εκμεταλλεύτηκε την... ευκαιρία που παρουσιάστηκε ο Τριφυλλιακός με την απώλεια βαθμών της Κηπούπολης και πέρασε στη δεύτερη θέση, στον 2ο όμιτης Β' ΕΠΣΑ, ανεβαίνοντας στο -1 από την κορυφή.

Η ομάδα του Γ. Κατσαρού πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της και επικράτησε με 4-1 του Νεοπεντελικού στο γήπεδο Μελισσίων.

Μόλις στο 8ο λεπτό ο Πορφυρόπουλος σκόραρε με σουτ για το 0-1, ενώ στο 23' ο Βιτζηλαίος με σουτ από θέση εκτός περιοχής σημείωσε το 0-2. Στο 57' ο Κονταράτος με πλασέ έκανε το 0-3 και στο 71' ο Σαντικάι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4. Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν σε 1-4 με γκολ του Αναστασιάδη στο 80'.

Διαιτητές: Σύψας, Μπακογιάννης-Αργυριάδης

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Μαντούκας): Τουλίτσης, Τσόγκας (46' Μανίκας), Ταουζής (67' Κανέλλος), Μεταξάς, Γκόφας (76' Μπεκιάρης), Κυρκασιάδης (58' Μαρουλίδης), Παυλόπουλος (46' Παπαδόπουλος), Βλάχος, Αναστασιάδης, Λυμπούσης, Γκόνος

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Βασιλειάδης, Λιάπης (79' Κατσαρός), Τσιάτσιος, Χάβος (46' λ.τρ. Ι. Μαλέλλι), Χάνι, Πανταζής, Βιτζηλαίος, Πορφυρόπουλος, Κονταράτος (85' Σκορδίλης), Σαντικάι (74' Μακρής), Αλικάι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35