social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άβολη ισοπαλία για Ιπποκράτη και Άτλαντα Κυψέλης (1-1)

Άβολη ισοπαλία για Ιπποκράτη και Άτλαντα Κυψέλης (1-1)

Ήθελαν μόνο νίκη στην προσπάθεια που κάνουν μέσα από τον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ για αποφυγή του υποβιβασμού, όμως στο τέλος ο Ιπποκράτης και ο Άτλας Κυψέλης... συμβιβάστηκαν με την ιδέα της ισοπαλίας.

Στο γήπεδο Ηφαίστου το 1-1 για την 20η αγωνιστική διαμορφώθηκε από το πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 9ο λεπτό χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Στραβοκέφαλος με λόμπα, εκμεταλλευόμενος αδράνεια στην άμυνα (0-1), όμως τρία λεπτά μετά (12') ήρθε η ισοφάριση, όταν ο Νεστουράι ακολούθησε τη φάση μετά την ασταθή απόκρουση του Κοντουρά στο σουτ του Ζευγουλά και με κοντινό πλασέ σημείωσε το 1-1, που σε γενικές γραμμές κρίνεται δίκαιο.

Στη συνέχεια έγινε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, με αρκετές μονομαχίες και λίγες σημαντικές φάσεις. Σε μία από αυτές, στο 70ο λεπτό, η μπάλα προσγειώθηκε στο οριζόντιο δοκάρι από το «τσίμπημα» του Οχούνου από καλή θέση.

Διαιτητές: Παπαγεωργίου, Πρασσά-Στρίκος

ΙΠΟΠΟΚΡΑΤΗΣ (Παναγιώτης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Θεοχαρίδης (87' Μηδελλιάς), Πατέλης, Χατζίτζε, Κομνηνάκης, Τσιργιώτης, Λέμης, Τσόκου, Νεστουράι (73' Σοφός), Ντονικιάν, Ζευγουλάς (73' Χήρας)

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Δημήτρης Σλεποκούροβ): Κοντούρας, Κόστα, Βούλγαρης (46' Αποστολάκης), Λιβάνιος, Μαρμαράς, Κοσμίδης, Οχούνου (81' Γκίκας), Τσαλαβούτας (46' Νάσι), Κώης (81' Μπάρε), Καβαλιέρης, Στραβοκέφαλος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35