social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απίθανη ανατροπή ο ψυχωμένος Άτλας Κυψέλης, 3-2 τον Κολωνό!

Απίθανη ανατροπή ο ψυχωμένος Άτλας Κυψέλης, 3-2 τον Κολωνό!

Μόλις ελάχιστα λεπτά πριν το φινάλε στο γήπεδο της «Αλεπότρυπας» το αποτέλεσμα που διαμορφωνόταν τον έφερνε με την... πλάτη στον τοίχο.

Με περίσσια ψυχικά και σωματικά αποθέματα, όμως, ο Άτλας Κυψέλης πέτυχε απίθανη ανατροπή στην αναμέτρηση με τον Κολωνό και διατηρήθηκε... ολοζώντανος στη μάχη της σωτηρίας, στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ! Η ομάδα του Δ. Σλεποκούροβ επιβλήθηκε με 3-2 χάρη σε γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και σε ένα ματς, του οποίου η ανάπαυλα έβρισκε τον αντίπαλο μπροστά στο σκορ με δύο γκολ διαφορά!

Στο 26' ο Λογκάκης «πάγωσε» την «Αλεπότρυπα», ανοίγοντας το σκορ με κεφαλιά (0-1), ενώ στο 45' ο Λουφάκης σημείωσε με σουτ από πλάγια θέση το 0-2! Οι γηπεδούχοι πίστεψαν στην ανατροπή, δούλεψαν για αυτήν και στο τέλος δικαιώθηκαν! Στο 50' ο Κοσμίδης δέχθηκε μπαλιά του Τσιτσόπουλου και με πλασέ μείωσε σε 1-2, βάζοντας στο ματς «φωτιά»! Η ισοφάριση ήρθε από τον -κορυφαίο του γηπέδου- Μπάρε, ο οποίος σκόραρε με θαυμάσια εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση (2-2). Ο ίδιος παίκτης σέρβιρε στο 94' για τον Στραβοκέφαλο, ο οποίος με ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Ροκανά για το 3-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς! Μάλιστα, ο σκόρερ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, καθώς πανηγύρισε έξαλλα στα κάγκελα.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Μημίδης-Τζέλος

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Δημήτρης Σλεποκούροβ): Κοντουράς, Κόστα (65' Νάση), Βούλγαρης (46' Τσιτσόπουλος), Γκίκας (88' Βασιλείου), Μαρμαράς, Κοσμίδης, Λιβάνιος, Τσαλαβούτας (46' Μπάρε), Στραβοκέφαλος, Καβαλιέρης, Κώης

ΚΟΛΩΝΟΣ (Αργύρης Παπακώστας): Ροκανάς, Ρώσσι, Μποντοζάκης (46' Σταυράτης), Τζωρτζάτος, Τοσούνι (46' Κάτρης), Δαρζέντας (78' Χριστοφόρου), Λουφάκης, Ράσα, Λογκάκης (53' Ίμπρο), Σκεύης, Συριόπουλος.

 


Σχετικά άρθρα

Καίει το φύλλο αγώνα τον Τζινευράκη

Το κάλεσμα του Αγίου Δημητριου για την επιστροφή στη φυσική του έδρα [vid]

Τέλος ο Γιαννόπουλος από τον Χολαργό

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35